Večeras poslednja epizoda "Sanjalice", a od ponedeljka u istom terminu najpopularnija turska serija "Pokucaj na moja vrata"

Gledaoci će večeras na Prvoj ispratiti poslednju epizodu omiljene serije “Sanjalica” ali Prva televizija će svoju publiku odmah obradovati još jednim sjajnim novitetom, serijom “Pokucaj na moja vrata”. Od ponedeljka, 17. maja, svakog radnog dana u 19.10 (repriza narednog dana u 11.40h) pratićemo fantastičnu romatičnu komediju čji su glavni glumci osvojili srca publike u čak 45 zemalja sveta

Eda i Serkan, foto: Prva TV
Eda i Serkan, foto: Prva TV
.

 

.

Lepa glumica I top model Hande Erčel (27) i Kerem Bursin (33), glavna su tema svih medija ne samo zbog svojih sjajnih uloga u ovoj seriji već I zbog njihove emotivne veze koju nikada nisu želeli da priznaju javno. Hande je počela svoju karijeru kao model ali je oduvek maštala o svetu glume I zahvaljujući svom talentu, brzo su joj se otvorila I ta vrata.

U novoj seriji na Prvoj tumači lik Ede, mlade, lepe I pametne devojke koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ona je dobra I plemenita osoba koja pleni vedrinom ali s druge strane je brzopleta u svojim odlukama. Njen cilj da postane arhitekta I nakon smrti roditelja, Eda sve je svoje nade vezala za sticanje obrazovanja. Kao najbolji student dobija stipendiju za studiranje poslednje akademske godine u Italiji. Međutim, u poslednjem trenutku ostaje bez stipendije, izbacuju je sa fakulteta I
njen ceo svet se ruši. Ostavši sa diplomom srednje škole, počinje da radi u cvećari kod svoje tetke. Sve vreme pokušava da dođe do Serkana Bolata, uspešnog biznismena i vlasnika poznate arhitektonske firme „Art Life”, koji joj je ukinuo stipendiju.

Više o dešavanjima u seriji saznajte OVDE