HAOS NA INTERNETU! Pevačica 'iskopirala' hit Dragane Mirković "Umirem majko"! Poslušajte kako zvuči (VIDEO)

Ovih dana je u našoj zemlji u žiži interesovanja poznata ukrajinska pevačica Mišel Andrade i njena pesma "Échale", čija melodija, prema rečima fanova, mnogo podseća na hit Dragane Mirković "Umirem majko" iz 1992. godine.

dragana Mirković, foto: Prva Tv/PrtScr
dragana Mirković, foto: Prva Tv/PrtScr
.

Numera ukrajinske pevačica je podigla veliku prašinu na društvenim mrežama i Jutjubu, a u brojim komentarima se često pojavljuje i ime Dragane Mirković. 

Ukoliko poslušate pesmu - uočićete da je melodija u foršpilu zaista gotovo identična!

Pesmu ukraijnske pevačice Mišel možete poslušati NA OVOM LINKU!

Kako pišu strani mediji, Mišel Andrade je mlada pevačica, rođena 1996. godine u Kočabambi, u Boliviiji, a karijeru gradi u Ukrajini, gde je rođena njena majka.

Peva na španskom, ruskom i portugalskom jeziku i aktivna je od 2013. godine. Osim pevanja, od ruke joj idu sportovi i ples, a i svira klavir. U Ukrajini se posebno istakla učešćem u tamošnjem "X-Faktoru". Na "ESC" se takmičila 2018, na Islandu. Tada je izvodila pesmu "Amor" zajedno sa sastavom "Mozgi".

Brojni fanovi uopšte ne kriju svoje sumnje o tome kako je Mišel "ukrala" Dragani pesmu i to joj uglavnom saopštavaju tako što u komentrima napominju da "original pripada izuzetno popularnoj pevačici iz Srbije".

Podsetimo se kako zvuči Draganin hit iz 1992. klikom NA OVAJ LINK!