SVI LJUBAVNI BRODOLOMI SANDRE BULOK: Muškarci je varali i ostavljali, a on joj je priredio NAJBRUTALNIJU izdaju!

Važi za jednu od najlepših žena sveta, ali sreću u ljubavi nikad nije imala...

Sandra Bulok, foto: Profimedia
Sandra Bulok, foto: Profimedia
.

Sandra Bulok (56) važi za jednu od najlepših i najharizmatičnijih glumica. Miljenica je publike, a filmovi u kojima glumi se rado gledaju. Iako je stekla svetsku slavu i čini se da joj sve ide od ruke, činjenica je da je nije pratila sreća kada je ljubav u pitanju.

Mnogi se pitaju kako je moguće da ona ne može da "zadrži" muškarca pored sebe, ali istina je da su gotovo sve njene veze bile kratkog daha i da je često bila ostavljana i prevarena. Kao tinejdžerka preživela je i seksualno zlostavljanje, zbog čega je rešila da pomogne svim žrtvama doniranjem novca organizaciji "Time's Up", koja se bavi ovim problemom.

Bila je u vezi sa Rajanom Goslingom, a šuškalo se da joj je on bio neveran. Kako je sama priznala u jednom intervjuu, jedan momak sa kojim se zabavljala je ostavio bez objašnjenja. Sreću u ljubavi pokušala je da nađe u zagrljaju Metjua Mekonahija, Tejtona Donovana i Boba Šnajdera, ali su se sve te veze završile neslavno.

Kada je konačno mislila da je pronašla sreću, usledila je izdaja koju će pamtiti celog života...

Sandra Bulok, foto: Profimedia
Sandra Bulok, foto: Profimedia
.

Ipak, najveću izdaju je doživela od čoveka kojem je izgovorila sudbonosno "DA". Džesi Džejms sa kojim je bila u braku od 2005. do 2010. godine je samo jedne večeri odlučio da ostavi tačku na njihovu vezi i nestane. Ispostavilo se da ju je on varao tokom čitavog braka. Ovu izdaju glumica je teško podnela, pa je tako propustila i nekoliko važnih javnih događaja.

Izvori bliski glumici su tvrdili da je bila u potunom šoku i da nije bila spremna za suočavanje sa medijima. "Bila je uverena da je on njena srodna duša, a on joj je zabio nož u leđa", govorili su tada.

Ona je ovo iskustvo opisivala kao najtraumatičnije u životu i naglašavala da su joj trebale godine da se oporavi od oe izdaje.

Na sreću, u Sandrinom životu pojavio se čovek koji joj je vratio osmeh na lice i veru u ljubav. Reč je o fotografu, Brajanu Rendalu sa kojim je već nekoliko godina u srećnoj vezi. Par se venčao na tajnoj ceremoniji, daleko od očiju javnosti, a usvojili su i dvoje dece, devojčicu Lailu i dečaka Luisa.

"Brajan je brižan i vrlo nežan. Deci je on broj jedan dok ja dolazim posle njega, alu razumem ih jer ipak je on taj koji je humorističniji i koji ih bolje tretira", zaključila je holivudska glumica.

Izvor: Stil