Sofija iz "Igre sudbine" ŽIVELA NA PARKINGU ADE CIGANLIJE u KAMP KUĆICI: Toalet nije bio funkcionalan, bilo je hladnih noći

Glumica Matea Milosavljević stekla je ogromnu popularnost ulogom Sofije u seriji "Igra sudbine", a o njenom privatnom životu se malo zna.

Matea Milosavljević u seriji &Igra sudbine&, foto: Prva TV
Matea Milosavljević u seriji "Igra sudbine", foto: Prva TV
.

Znamo da danas živi sa bakom i o njoj mnogo brine, pogotovo u vreme pandemije korona virusa. 

Matea je svojevremeno sa bivšim momkom živela u kamperu, a neko vreme je njihova adresa bio i parking Ade Ciganlije.

"Bivšeg dečka kada sam upoznala on je živeo u kamperu. Tako da, kada smo započeli vezu, ja sam prosto počela isto da živim sa njim tamo. Živeli smo čak i na parkingu Ade Ciganlije! Naučila sam da mi ne treba vila, da mi ne treba ne znam kakav stan i luksuz, ovo je luksuz! Bilo je raznih nezgodnih situacija. Baš je bilo onako hladnih noći. Nije bio funkcionalan toalet tako da smo se i tu snalazili na razne načine. Sve to ima svoju draž. Lako je širiti se po stanu i uživati, ’ajde uživaj pod ovakvim okolnostima", ispričala je Matea za "Mondo", prenosi Blic.

Već neko vreme glumica živi sa bakom, u porodičnoj kući.

"Ja sam zapravo i odrasla u toj kući u kojoj sam sada, tu smo u jednom trenutku živeli svi zajedno, pa se onda jedan po jedan iseljavao. S obzirom na to da su se moji roditelji razveli, otac mi ne živi ovde nego u Italiji, mama je otišla sa sestrom u drugi stan, tj sve tri smo bile u tom periodu kada su se oni razveli. Jedno tri godine sam izdržala i onda sam se ipak vratila kod bake, jer nekako to je moja kuća", rekla je Matea.