Malo je falilo da Stevan ne dobije ulogu Luke Kanačkog u seriji "Igra sudbine": "Đole mi je rekao da se ne glupiram..."

Igrao je u mnogim serijama i filmovima, počev od „Šešira profesora Koste Vujića“, „Bićemo prvaci sveta“, „Zvezdara“, „Šifra Despot“, ali najveću popularnost je stekao igrajući Luku Kanačkog u trenutno najgledanijoj seriji „Igra sudbine“, koja se na Prvoj televiziji emituje radnim danima u 21h.

Stevan Piale kao Luka Kanački, foto: Prva Tv
Stevan Piale kao Luka Kanački, foto: Prva Tv
.

Stevan Piale krade uzdahe mnogim ženama, ali se on na to ne obazire. Nedavno je „stao na ludi kamen“ i priznaje da je mnogo srećan sa suprugom Unom.

Iako ima 32 godine, iza njega je bivša profesionalna sportska karijera, ali i mnogo projekata što na televiziji, što u pozorišu „Puž“ gde je često aktivan.

Nedavno je za svet.rs izjavio da je malo falilo da ne dobije jednu od glavnih uloga u seriji „Igra sudbine“.

„Kada su me prvi put zvali, rekli su mi da će se serija snimati i vikendom, što meni nije odgovaralo, jer tim danima igram u pozorištu „Puž“, gde glumim već u pet predstava. Pozvao sam Đorđa Bulajića, direktora „Puža”, da mu kažem da me zovu na kasting za glavnu ulogu u seriji, ali da sam odbio zbog „Puža”. Đole mi je rekao da se ne glupiram i da odem na kasting, a da će me oni sačekati koliko treba. I eto. Ostalo je istorija”, priznao je glumac.