Na poslu joj baš i ne cvetaju ruže: Viktorija Bekam pred bankrotom?

Modna dizajnerka i bivša "Spajsica" Viktorija Bekam (45) navodno je u velikim finansijskim problemima. Nekadašnja britanska pevačica navodno je morala da otpusti privatnog vozača nakon što je njena linija odeće doživela gubitak od 12,3 milona funti.

Viktorija Bekam blizu bankrota?, foto: Depositphotos/magicinfoto
Viktorija Bekam blizu bankrota?, foto: Depositphotos/magicinfoto
.

Osim vozača, veruje se da je Viktorija bila prisiljena da otpusti i nekoliko ključnih radnika dok se njeno modno carstvo bori kako bi se izvuklo iz dugova.

Takođe, za glavnu prodavnicu koja se nalazi u samom centru Londona, Viktorija je otkazala dostavu cveća jer se redovna zaliha lončanica koju naručuje, smatra potpuno nepotrebnim troškom.

- Vozača više nema, Viktorija se sada sama vozi ili nazove taksi. Ona je borac i sigurno neće dozvoliti da joj modno carstvo propadne bez borbe - rekao je izvor blizak Bekamovoj i dodao da je podržavaju brojni modni dizajneri jer im je jako draga.

Navodno, suprug Dejvid Bekam (44) poslednji put nije hteo da joj pomogne. Zajedno su 20 godina, proživeli su mnoge skandale, afere, prevare, slomove, krize. Vezu su započeli tajno. S Dejvidom je varala tadašnjeg dečka Stjuarta Biltona, a fudbalera je držala podalje od javnosti.

- Deca su nam prioritet. Sve što radimo vrti se oko njih. Oboje volimo ono što radimo i cenimo jedno drugo. Srećni smo što rastemo zajedno - izjavila je Viktorija, te objasnila kako je to bila ljubav na prvi pogled.

Viktorija i Dejvid prvi put su se poljubili na javnom parkingu u Londonu, a pevačica tada nije bila ni svesna s koliko će žena morati da se bori kako bi zadržala poznatog fudbalera.

Izvor: 24Sata.hr