Showbiz vesti

Glumica GREŠKOM na Jutjub okačila SKANDALOZAN SNIMAK: Posle ovih kadrova, REAGOVALA JE I POLICIJA

Mlada glumica i Jutjuberka Bruk Hojts (20) greškom je na svoj Jutjub kanal okačila skandalozan snimak!

09.08.2019. - 10:48h
foto: Youtube screenshot

Policija trenutno radi na slučaju Bruk Hojts koja je greškom na svoj kanal okačila snimak na kome zlostavlja svog psa, dobermana po imenu Sfinga.

Blogerka je, naime, imala u planu da snimi video na kome se "šali" sa svojim psom, međutim, umesto montirane verzije, na njenom kanalu osvanula je "sirova" verzija snimka, gde se vidi kako psa udara, šutira i pljuje dok joj se on umiljava. 

Snimak se vrlo brzo raširio internetom i izazvao reagovanja ne samo njenih fanova, već i kolega iz glumačkog sveta.

- Već sam gledao tvoje ranije snimke sa psom i primetio sam da ne razumeš kako treba da izgleda odnos sa psom, ali sam se trudio da komentare zadržim za sebe jer si rekla da planiraš da krenete na obuku za pse. Međutim, sad sam video snimak i zgrožen sam. Vidim šta podrazumevaš pod obukom za pse - napisao joj jedan od pratilaca koji je bio blaži u osudama ovakvog gesta.

Cela stvar došla je i do policije, a služba za zaštitu životinja zahteva da se devojci pas oduzme.

Bruk je okačila zvanično saopštenje u kome, između ostalog, tvrdi da "nije zlostavljač", da je prosto imala "loš dan" i da je zapravo "razmazila svog psa pažnjom i igračkama".

- Dana kada je ovo snimano, imala sam loš dan u privatnom životu. Neću da izigravam žrtvu, ali bila sam nervozna kao retko kada. Inače sam zaista uglavnom vesela i razgradana, kao što vidite u mojim snimcima, ali vidi se da tog dana pokušavam da oraspoložim sebe. Naravno, to nije opravdanje za moje postupke prema psu, ali želim da razjasnim da nikako nisam zlostavljač i da svako ko me zna može da potvrdi koliko volim životinje - kaže ona.