Showbiz vesti

Snima se druga sezona hit serije „Istine i laži“, gledamo je od septembra na Prvoj: Uzbudljivi obrti, nova lica...

Ekipa popularne serije „Istine i laži“, ugostila je u studiju brojne predstavnike sedme sile koji su došli da zabeleže sam početak snimanja druge sezone. Glavna glumačka postava sa novim kolegama koje ćemo gledati na Prvoj od septembra bila je vidno raspoložena za razgovor sa novinarima ali uprkos brojnim pitanjima, nisu želeli da otkriju sve novitete koje očekuju gledaoce u ovoj uzbudljivoj i dinamičnoj priči, samo su nam zagolicali maštu.
20.08.2018. - 16:11h

 

Ekipa na okupu
Ekipa na okupu

Jana Milić Ilić je tako nagovestila da će se njen lik Marina malo promeniti, videćemo jednu odlučniju ženu pred kojojm će se tek naći veliki izazovi. Suprug Pavle misli da je jedno krhko, emotivno i nežno biće, a tako će biti i u drugoj sezoni. Međutim, šta se tu menja delimično otkriva Stefan Buzurović: “Srećni smo što smo napravili ozbiljnu odskočnu dasku sa prvom sezonom i nadamo se da će druga ići samo uzlaznom putanjom i što se tiče rejtinga i kvaliteta radnje. Biće dosta iznenađenja, pored novih likova koji će biti centar novih zbivanja, doći će do izvesnih promena i kod starih, recimo Pavla. Ne mogu mnogo da otkrivam ali mogu samo da kažem, gore od onog ne može da bude. Kod svih se vidi promena i biće veoma uzbudljivo, gledaoce očekuje jedna fantastična sezona“. Na pitanje da li će biti novih „zloća“ i kako se uklopila nova ekipa, Stefan odgovora: „Uvek postoji neka Grdana u priči ali videćete i sami. A što se tiče novih kolačića, kolega, svi smo već sarađivali što je veliko olakšanje. To su profesionalci koji su uvek spremni, i za improvizaciju koja daje posebnu čar ovoj seriji“.

Dobro poznata lica
Dobro poznata lica

Da novi glumci imaju veliku odgovornost, potvrđuje Ivana Dudić – “Tumačim lik Une Radović, i to je sve što sad mogu da vam kažem. Polako ulazim u ulogu, jer snimanje se tek zahuktava. Mislim da sam se super uklopila, družimo se svakodnevno pa samim tim i odlično sarađujemo”, kaže Ivana I dodaje: “Kao i svim novim glumcima u ovoj 2. sezoni, jeste opterećenje, jer treba da prebacimo nivo koji je serija već dostigla, pa snosimo jednu vrstu odgovornosti da budemo jednako dobri kao što su svi naši prethodnici. U svakom slučaju, ovo je divno iskustvo i radujem se budućem radu”.

I neka nova lica: Ivana Dudić
I neka nova lica: Ivana Dudić

Porodična serija „Istine i laži“ zasnovana na argentinskom predlošku svetskog hita pod nazivom „Graduados“, u prvoj sezoni postigla je ogroman, reklo bi se čak nezabeležen uspeh, u kategoriji domaćeg TV programa. Odličan kasting, vrhunska produkcija, kao i vešto vođena priča, izdvojili su ovu seriju iz sličnih programa i vrlo brzo po početku emitovanja, plasirali su je u vrh gledanosti domaćih televizija! Popularnost na društvenim mrežama i među mladom publikom takođe je jedna od stvari koju svi učesnici u kreiranju „Istina i laži“ ističu kao jedno od najvećih iznenađenja, jer se verovalo da mlada publika više ne gleda televiziju, ali ova serija je i to opovrgla.

U drugoj sezoni, gledaoci će moći da prate priču godinu dana nakon događaja kojima se završila prva sezona. Većina glavnih likova je tu, ali u priču ulaze i mnogi novi – jer će se desiti obrti koje niko ne očekuje i koji će ponovo uzburkati živote naših junaka i njihove međusobne odnose.

Autorska ekipa ističe da će druga sezona biti još uzbudljivija, ali za pojedinosti će svi morati da se strpe do početka emitovanja hit serije „Istine i laži“. Ono što se zna, to je da se glumačkoj postavi koju čine Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Svetislav Bule Goncić, Vladimir Kovačević, Ljiljana Dragutinović, Feđa Stojanović, Sofija Rajović, Bojana Ordinačev, Žarko Stepanov, Dušan Kaličanin, Anja Mit i mnogi drugi, pridružuju i mlade snage – Ivana Dudić, Jelisaveta Karadžić, Kristina Jovanović, a pojačanje dolazi i od iskusnijih kolega Sofije Juričan, Aleksandra Srećkovića Kubure i Miljenka Prljete.

Umesto Borke Tomović gledamo Sofiju Juričan
Umesto Borke Tomović gledamo Sofiju Juričan

Režiju i ove sezone predvodi iskusni Miša Vukobratović, uz Milana Konjevića i Ivana Stefanovića. Na čelu tima pisaca je ponovo Ljiljana Nestorović, scenograf je Dukan Radenković, kostimografkinja Nevena Milovanović, a produkcijska kuća Smart Media.