Dragana Mirković otkrila koju poslovnu ponudu je dobila njena ćerka i čime će se baviti

Deca poznatih ličnosti u Srbiji uglavnom nastavlju put svojih roditelja. Anastasija Ražnatović je nedavno objavila svoj singl prvenac "Savršen par" i tako uplovila u muzičke vode, a isti je slučaj i sa Elenom Kitić, Nikolijom Jovanović, Stefanom Živojinovićem...

.

Međutim, o profesionalnom putu 16-godišnje ćerke Dragane Mirković i Tonija Bijelića se i dalje odlučuje. Tinejdžerka Manuela je i dalje nepoznata javnosti.

Tokom nedavnog odmora u Monte Karlu, Dragana se sa porodicom našla na jednoj ekskluzivnoj žurki na koju su pristup imali samo članovi jednog prestižnog zatvorenog društva, među kojima se našao i slavni dizajner Filip Plejn.

.

"On je bio oduševljen mojom ćerkom Manuelom koja je izrasla u lepu i zgodnu devojku, a visoka je čak 182 cm. Pitao ju je da li je zainteresovana da se bavi manekenstvom, ali je ona stidljivo odgovorila da nije razmišljala o tome. Inače, svi su joj u Monte Karlu prilazili sa predlozima da se oproba u poslu modela jer zaista ima predispozicije za to. Ona zasad nema takvu želju i moram priznati da mi je donekle drago zbog toga, a da li će promeniti mišljenje zavisi samo od nje", ispričala je pevačica za "Story", a potom dodala:

"Manuela još ima vremena da odluči kojim profesionalnim putem će poći, ali meni se sve više čini da će izabrati neku vrstu umetnosti. To će svakako biti njena odluka u koju se Toni i ja nećemo mešati", zaključuje Dragana.