Dobili smo novog Herkula Poaroa! Evo prvih fotografija, da li će biti verodostojan?

Snimanje je počelo, a mi imamo fotografije! Kako vam se čini!

.

U maju se svim svetksim medijima proširila vest da će se u ulozi čuvenog Herkula Poaroa naći, ni manje ni više, nego čuveni Džon Malković.

Nova serija zvaće se "ABC ubistva" i sprema je BBC zbog čega odmah imamo velika očekivanja.

Serija se očekuje početkom 2019. godine, a uz Malkoviča igraće engleski glumac Rupert Grint kojeg znamo iz filmova o Hariju Poteru kao Rona, koji će igrati inspektora Kroma, a u ekipi su i Imon Faren, Tara Ficdžerald, Endru Bučan, Freja Mavor i Bronvin Džejms.

.

Interesovanje za dela Agate Kristi je, čini se, ponovo "raspaljeno". "The ABC Murders" će, prema njenoj noveli iz 1936. godine, pratiti Poaroa u potrazi za serijskim ubicom koji na neverovatne načine izbegava hvatanje i ismeva vlasti, a jedini trag koji namerno ostavlja nakon svakog zločina je kopija Ej-Bi-Si Železničkog Vodiča. Amazonova adaptacija trajaće tri jednočasovne epizode.

Poslednje izdanje detektiva dao nam je Kenet Brana u prošlogodišnjem rimejku "Ubistvo u Orijent Ekspresu", gde je glumac takođe i režirao film.

Utisci su bili mešoviti, ali rimejk je dovoljno dobro prošao na blagajnama, te ćemo 2019. godine gledati i nastavak, "Smrt na Nilu".

A dok ne vidimo novu seriju, hajde da se prisetimo dobrog starog Poaroa...

.

Izvor: Prva.rs/Novosti