ŽENE, DIŠITE! Predstavljamo vam TOP LISTU 7 najzgodnijih turskih glumaca!

Sve ste ih gledali na Prvoj, ali ko je na prvom mestu?!

.

Mišićava tela, taman ten i prodoran pogled krase glumce za kojima lude žene širom sveta. Pitate se ko se sve našao na listi? Pa, krenimo redom...

7. Aras Bulut Inemli (29)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gün-ay-dınnnn????????/ good morning everyone ????????

A post shared by Aras Bulut İynemli (@iynemliarasbulut) on

.

Možda nije najlepši, ali svakako ima najviše pratilaca na Instagramu, i to neverovatnih 5 miliona! Glumac mlađe generacije koji je osvojio ženska srca, Arasa Buluta Inemlija (27), znate kao Metea iz serije „Kako vreme prolazi“.

Diplomirao je aeronautički inženjering. Pre nego što je postao glumac bavio se modelingom, a upravo su ga tako zapazili producenti.

.

6. Halit Ergenč (49)

.

Halit Ergenč je najplaćeniji i najpoznatiji turski glumac. Nesuđeni inženjer brodogradnje, nakon prve godine je napustio studije i upisao glumu na Univerzitetu “Mimar Sinan”. Kao student je radio svakakve poslove, bio je operater, prateći vokal, a najviše para je zaradio kao plesač u noćnim klubovima.

Žene je osvojio ulogom smirenog bogatog preduzetnika Onura u seriji “1001 noć”, a potom je slavu "zapečatio" kultnom ulogom osvajača Sulejmana u istoimenoj seriji.

Njegov prvi brak trajao je samo pola godine. Kada je upoznao koleginicu Berguzar Korel, koja je u igrala njegovu ljubav Šeherezadu u seriji “1001 noć”, zaljubio se, počeli su vezu, a zatim se venčali i dobili sina.

5. Gurbej Ileri (31)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tek hesabim budur lutfen sahte hesaplara itibar etmeyiniz.. ?? this is my only account

A post shared by Gürbey İleri (@gurbeyileriofficial) on

.

Princ Mehmet, markantni lepotan iz serije “Sulejman Veličanstveni” ali i iz serije “Sudbina” zahvaljujući kojoj je postao još poznatiji publici.

Pravilne crte lica, beli zubi i izvajano telo pomogli su mu u građenju karijere. Diplomirao je na Akademiji scenskih umetnosti.

4. Mehmet Gunsur (44)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello world... #anotherdayintheoffice

A post shared by Mehmet Günsür (@mehmet.gunsur) on

.

Princ Mustafa, najstariji Sulejmanov sin, zasigurno jedan od najlepših glumaca u seriji “Sulejman Veličanstveni”. Svojim dečačkim izgledom i šarmom osvojio je mnogobrojne obožavateljke.

Studije glume završio je u Italiji, gde i danas živi sa porodicom. Radio je kao maneken i barmen, a oženjen je italijanskom rediteljkom, sa kojom ima dvoje dece.

Voli sport, trčanje i tenis, a Rim mu je kao rodni grad. Voli što ga u Italiji ne jure paparaci, dok je u rodnoj Turskoj redovno na naslovnim stranama.

3. Kenan Imirzalioglu (45)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@sinemkobal ❤️

A post shared by Kenan Imirzalioğlu (@official_kenanimirzalioglu) on

.

Seksi crnokosi lepotan poznat kao Ezel. Turski filmski i televizijski glumac i model, diplomirao je matematiku, a glumom se bavi već 16 godina. Kao mali je sanjao da bude Supermen, a hobi mu je gajenje bonsai drveća, ljubičica i gardenija.

Najveći turski zavodnik među glumcima, oženio se pre tri godine koleginicom Sinem Kobal.

2. Kivanč Tatlitug (36)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#kivanctatlitug

A post shared by Kıvanç Tatlıtuğ (@tatlitug) on

.

Turski Bred Pit, plavooki Kivanč Tatlitug je bivši košarkaš i najlepši model na svetu 2002. godine.

Glumio je bogatog i osećajnog muža u seriji „Gumuš“, problematičnog momka u seriji „Ezel“ i nesigurnog lepotana u seriji “Zabranjeno voće”.

1. Burak Ozčivit (35)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

.

Burak Ozčivit je crnokosi lepotan koji je žensku populaciju osvojio prodornim pogledom, mišićavim telom i gustim brkovima.

Poznat je po ulozi Bali-bega u seriji “Sulejman Veličanstveni”, a osim glumom, uspešno se bavi i modelingom. Godine 2005. dobio je titulu “najbolji model Turske”, a na svetskom izboru zauzeo je drugo mesto.

Završio je Akademiju likovnih umetnosti, a hobi mu je fotografija. Oženjen je koleginicom Fahrije Evčen, koju znamo po ulozi Nedžle iz oserije “Kad lišće pada”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you for everything #beirut #lebanon see you soon

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on