Showbiz vesti

Skućio se posle razvoda: Natin Ljuba živi sa Marijanom Mateus?

Bivši muž Nataše Bekvalac Ljuba Jovanović pre nekoliko nedelja preselio se u stan u zgradi na Novom Beogradu gde mu je prva komšinica poznata dizajnerka.
31.08.2017. - 09:39h

Bivši rukometaš je posle razvoda od pevačice neko vreme živeo u hotelu u centru Beograda koji je u vlasništvu njegovog prijatelja. Ali izgleda da mu je takav način života dosadio, pa je rešio da se skući. Odabrao je luksuznu zgradu na Novom Beogradu, u blizini Kombank arene, gde živi dosta poznatih ličnosti, između ostalih i dizajnerka, piše Kurir.

Neobavešten

- Ljuba nije imao pojma da Marijana ima stan u toj zgradi i da u njemu povremeno boravi. Tek pre nekoliko dana je saznao. Bilo mu je čudno što su počele da kruže priče da se tajno sastaju u njenom stanu i da je danima viđan kako izlazi iz njene zgrade. Raspitao se i saznao da su prve komšije. Očigledno su ga ljudi videli kako izlazi iz zgrade, a nisu znali da se on tu doselio. Što se tiče Marijane, mislim da se njih dvoje nisu nijednom sreli. Koliko znam, oni se i ne poznaju. Nikad se u životu nisu videli - rekao je izvor blizak Jovanoviću za Kurir.

Pronašao mir

Direktor „Pionirskog grada“ pronašao je mir na Novom Beogradu i ne planira da uskoro menja lokaciju.
Osim Marijane Mateus, u istoj zgradi u kojoj Ljuba Jovanović odskora stanuje već nekoliko godina stan ima i Novakova majka Dijana. Nekretninu poseduje i političar Čeda Jovanović, a takođe i teniserka Ana Ivanović. Zgrada ima privatno obezbeđenje i važi za jednu od najluksuznijih u tom delu grada.

Da li je Ljuba baš u Exkluzivu najavio krah braka sa Bekvalčevom?

Pratite nas i na Viberu!