Showbiz vesti

Večeras na Prvoj film posle kog je Džej Lo odlučila da postane pevačica!

"Selena" je Istinita priča o popularnoj latino-američkoj pevačici koju je u 23. godini ubila predsednica njenog fan kluba (Prva TV, večeras u 23h). Glavnu ulogu dobila je Dženifer Lopez, iako ju je pikirala i Salma Hajek. Osim okolnosti u kojima se našla tokom snimanja, zanimljivo je da je Dženifer Lopez, posle uloge Selene, odlučila da postane pevačica!
10.08.2017. - 11:20h

Do 23. godine Selena Kvintanila Perez ostvarila je gotovo sve svoje snove. Ona i njena porodica ostvarili su američki san, a borba za taj san bila je teška i bespoštedna.
Međutim, upravo u trenutku kad je Selena trebalo da postane senzacija, njen uspon je naglo zaustavljen. Ubila ju je predsednica njenog fan kluba Jolanda Saldivar.

Film je snimljen 1997. godine i glavna uloga dodeljena je Dženifer Lopez. Samo da vam kažemo da se 22 000 devojaka prijavilo za ulogu tragično stradale devojke. U igri je bila i Salma Hajek.

Izbor Dženifer Lopez naljutio je pojedine, rasistički nastrojene fanove. Džej Lo je dobijala i preteće poruke, ali je bila fokusirana na lik i ulogu. Velika podrška bila joj je porodica ubijene pevačice, sa kojom je Dženi živela da bi se što bolje upoznala sa likom koji tumači.

Još jedna zanimljivost vezana je za film, mada prilično bizarna: Selena je ubijena 21. marta 1995. godine, a film je izašao 21. marta 1997.

Bizarno je možda i to što je baš posle ove uloge Dženifer Lopez odlučila da postane pevačica. Iako je tokom celog filma pod pesme podvlačen originalni Selenin glas. Dženifer Lopez otpevala je samo tri reči u filmu, u pesmi "Como La Flor."

Neko bi rekao: sudbina.

Sve informacije o filmu "Selena" možete da pronađete OVDE.