Bivša devojka dečka Džej Lo: „Voli seks u troje i vara je sa mnom!“

Samo dan nakon što se saznalo da Aleksu Rodrigezu bivša devojka Loren Hanter preti objavljivanjem intimnih poruka, navodna ljubavnica dala je intervju u kojem otkriva intimne detalje o dečku Dženifer Lopez.

.

Dečku Dženifer Lopez (47) Aleksu Rodrigezu (41) bivša devojka rekla je da želi 53 000 evra, inače će objaviti njihove privatne poruke.

Bivši igrač bejzbola razmišlja da li da podnese tužbu zbog pretnji. Nepoznata devojka i Aleks navodno su imali kratku vezu 2014. godine. TMZ je nedavno izvestio da devojka ima u planu da u javnost iznese stare poruke i da ih predstavi kao nove, da bi se stekao utisak da Aleks vara pevačicu.

Rodrigez joj je rekao da ga ostavi na miru jer je srećan u ozbiljnoj vezi. Loren Hanter tvrdi da Aleks vara Dženifer Lopez.

.

Samo dan nakon što se pisalo o pretnjama, u tabloidu „National Enquirer“osvanuo je intervju sa Loren Hanter koja se predstavila kao Aleksova ljubavnica. U razgovoru tvrdi da joj se Aleks i dalje javlja i da smatra da je veza njega i Dženifer potpuna izmišljotina.

-

Još pre mesec dana me zvao da ga posetim u hotelu u Kentakiju jer je hteo da se seksa. Šalje mi poruke i moli me da vodimo seksi video razgovore. Slala sam mu fotografije u toplesu, tvrdi Hanter.

Tvrdi još i da se sa bivšim igračem bejzbola povremeno viđa od 2011. godine.

- Varao je i Kameron Dijaz sa mnom. Dženifer Lopez je smešna ako misli da joj je Aleks veran jer on to nikada nije bio.

Pratite nas i na Viberu!

Hanter kaže i da je Rodriguez u seksu nezajažljiv.

- Inače je nežan, ali u seksu je jako grub i „obdaren“ je. Pali se na seks u troje, kostime učenica i na gledanje seksualnih radnji, tvrdi Hunter.

Izvor: 24sata.hr