Ana Nikolić želi da sadi smilje, da živi organik i jednom mesečno izađe do grada!

U novom izdanju EXkluziv specijala, pevačica Ana Nikolić, otovrila je dušu i pred kamerama ispričala sve ono što javnost zanima o njenom životu. Ana se osvrnula na često pominjanje alkohola u svojim pesmama i zaključila da nisu svi ljudi istog senzibiliteta, ali da ona veruje da se većina pronalazi u njenim tekstovima zato što im se to isto dešava: "Koliko puta ste se zbog ljubavi razočarali, koliko puta je rešenje bilo prosto, da se napiješ? To je život."

.

Iako se to mnogima čini, pevačica kaže da ne živi holivudskim životom: "Ja isključivo živim po svojim standardima koji se jako kose sa opšteprihvaćenim standardima na Balkanu i u Srbiji. Ja nisam neko ko se uklapa u klišee i ne pristajem na neki život koji mora da se živi."

Ana je ispričala ponešto i o svojim planovima da se bavi poljoprivredom, jer kako kaže, ima u planu da "sadi smilje".

Pevačica zamišljam da imam "plantaže nečega", da živi organik, i da jednom mesečno izađe do grada...

Njen dečko Stefan Đurić, poznatiji pod nadimkom Rasta, nedavno je izjavio da njegova i Anina ljubavna priča nije za EXkluziv nego za Holivud, a sa tim se složila i Ana:

"Film je jedino što može realno da opiše moj život!".

O prvom solističkom koncertu koji će uskoro održati u beogradskoj Areni, o "usvajanju" malog Japanca, o tome kako se hrani i gde noću jede burek...

Ceo specijal o Ani Nikolić pogledajte OVDE!