Saopštenja

"Zvezde Granda" najgledaniji zabavni šou program u Srbiji

Još jedan muzički spektakl Prve srpske televizije uzeo je primat među emisijama koje su emitovane prošlog vikenda na domaćim televizijama! Muzičko takmičenje “Zvezde Granda” bilo je u subotu 20. septembra najgledaniji zabavni program u Srbiji.
22.09.2014. - 15:15h

 

Prema podacima agencije AGB Nilsen, “Zvezde Granda” imale su 29, 3 odsto udela gledanosti, dok su Pinkove zvezde imale 27, 6. Na teritoriji Beograda "Zvezde Granda" imale su udeo u gledanosti od 28, 1 odsto, a Pinkove Zvezde 25, 1. Ovo jedinstveno i originalno takmičenje pratilo je više od dva miliona gledalaca, što je u proseku svaki treći gledalac u Srbiji.Pored sjajnog šou programa, gledaoci su i kada je u pitanju serijski program poklonili poverenje Prvoj TV. Tako je u petak indijska serija “Odbačena” sa 21,8 odsto udela gledanosti bila bolja od premijerne epizode treće sezone serije “Sulejman Veličanstveni” koji je ostvario 18,8 odsto udela u gledanosti. I domaća serija “Budva na pjenu od mora”, emitovana u subotu, bila je takođe gledanija od “Sulejmana” u culjnoj grupi do 50 godina starosti, ostvarivši 21 odsto udela u gledanosti u odnosu na “Sulejmana” sa 16 odsto.
Pored gledalaca, i sponzori su prepoznali kvalitet programa i televizije o čemu govori podatak da je Prva tokom “Zvezda Granda” imala ukupno 36 minuta reklama, a Pink svega 11 minuta tokom svog šoua.

Zahvaljujemo se gledaocima i sponzorima na ukazanom poverenju. Podsećamo vas da je druga epizoda šoua “Zvezde Granda” na programu u subotu 27. septembra od 21.00, sa novim takmičarima i novim uzbudljivim sadržajem, a nove epizode “Budve na pjenu od mora” sledećeg vikenda od 20.00.