Saopštenja

Kopernikus Corporation i Manja Grčić postigli dogovor o sporazumnom prestanku poslovne saradnje

Novi generalni direktor Prve televizije je Srđan Milovanović.

14.05.2019. - 12:59h
Srđan Milovanović
Srđan Milovanovićfoto: Promo

Kompanija Kopernikus Corporation ltd. i Manja Grčić, koja je obavljala funkciju direktora Prve televizije, danas su sporazumno postigli dogovor o prestanku poslovne saradnje.

Manja Grčić
Manja Grčićfoto: prva tv

Dogovor je postignut u profesionalnom i prijateljskom tonu, a vlasnik Kopernikus Corporation Srđan Milovanović koji je od sada i novi generalni direktor Prve televizije, zahvalio se Manji Grčić na dosadašnjem zalaganju i doprinosu u razvoju jedne od najjačih medijskih kuća u zemlji i regionu.

“Neizmerno smo zahvalni Manji Grčić na njenom dosadašnjem zalaganju i vođenju televizije. Manjino iskustvo u medijskoj industriji je bogato i široko i želimo joj mnogo uspeha u daljim poslovnim planovima“.

Manja Grčić, koja je od juna 2015. godine rukovodila operacijama Prve TV, O2TV i kablovskim kanalima u Srbiji i Prvoj televiziji u Crnoj Gori, takođe se zahvalila celom timu na dugogodišnjoj saradnji. „Bila je privilegija učestvovati u građenju jedne izuzetne medijske kuće od njenog temelja do samog krova. Srećna sam što sam u svom mandatu okupila najveće profesionalce u zemlji i uz sve izazove koje smo imali, napravili jednu pozitivnu priču, koja i dan danas traje. Ipak, vreme je za nove izazove i nova tržišta. Želim mnogo uspeha novom rukovodstvu, pre svega Srđanu Milovanoviću. Sigurna sam da će uz planirane nove poduhvate, dalje jačati poziciju ove ugledne kompanije“, izjavila je Manja Grčić.