Saopštenja

Vreme prolazi, a Prva i dalje najgledanija!

Prva srpska televizija još jednom je potvrdila dominantnu poziciju na domaćem medijskom tržištu. U ponedeljak 21.oktobra Prva je bila nagledanija televizija, a čak 9 emisija i serija naše televizije našlo se među 20 najgledanijih programa u Srbiji!
22.10.2013. - 15:34h

Prva televizija bila je najgledanija tokom celog dana i prema podacima agencije NGB Nielsen, u ciljnoj grupi od 18-49 godina starosti ostvarila je 22 odsto udela u gledanosti. Takođe, i u takozvanom prajm-tajmu od 20 do 23 časa gledaoci su poklonili poverenje našoj televiziji, pa je Prva ostvarila učešće u gledanosti od 26 odsto, ispred RTS-a i Pinka sa 16 odsto.

U tom terminu prikazane su turska serija "Kako vreme prolazi" (koja je ostvarila 30 odsto šera i zauzela prvu poziciju na top listi gledanosti), a u stopu je prate "Sinđelići", druga epizoda domaće serije koja se našla na drugom mestu najgledanijih emisija. Seriju je pratilo blizu million i po gledalaca, što znači da je svaka treća osoba pred malim ekranima gledala upravo ovu seriju. U vrhu gledanosti juče su bili i film Poslednji skaut, emisija Eksploziv i serija "Plač violine".


Prva je osvojila vodeću poziciju u prajm-tajmu među svim starosnim grupama, sa ostvarenim udelom u gledanosti od 23 odsto, ispred Pinka sa 19, i RTS-a sa 18 posto šera.


Među 20 najgledanijih programa u Srbiji, našle su se i Vesti Prve, kao i serije Odbačena, Ljubav na međi i emisija Ekskluziv.


I večeras vas očekuju vaše omiljene serije i emisije, zato ostanite uz Prvu!