Saopštenja

PRVA srpska televizija i Samsung Electronics predstavili inovaciju na domaćem medijskom tržištu

"Prva Smart TV" aplikacija - budućnost televizije

PRVA srpska televizija i Samsung Electronics predstavili su večeras "PRVA SMART TV" aplikaciju ekskluzivno dostupnu na Samsung Smart televizorima. Ovo je jedinstvena aplikacija ove vrste u Srbiji koja omogućava potpuno inovativan način praćenja TV programa jedne nacionalne televizije. Postavljajući standarde u svetu modernih tehnologija i medija, dva vodeća brenda udružila su svoje snage kako bi gledaocima približili novi doživljaj televizije. Korisnici će biti u mogućnosti da prate omiljene emisije I serije PRVE kad god to budu poželeli.
23.05.2013. - 10:41h

Uz Smart aplikaciju koja je kreirana specijalno za Samsung Smart televizore, gledaoci sada mogu da odrede pravi trenutak za svoje TV uživanje i da gledaju sadržaje Prve redosledom i u vreme koje im odgovara. Zahvaljujući ovoj inovaciji, nema više žurbe niti svađe oko daljinskog upravljača već u potpunoj komfornoj atmosferi, u vremenu i dinamici koje sam odredi, korisnik veoma jednostavno i brzo pokreće aplikaciju i bira omiljene programske sadržaje.

Na ovaj način, vreme provedeno pred ekranom je sadržajnije, efikasnije i uzbudljivije, a programi Prve biće dostupni 24 sata, 7 dana u nedelji.

„Ovo je mali deo istorije na medijskom nebu Srbije s obzirom da prvi put našim gledaocima pružamo programski sadržaj jedne nacionalne televizije na zahtev. Velika nam je čast što je Samsung izabrao baš nas i što ćemo našim gledaocima pružiti apsolutni komfor i još lepši doživljaj praćenja naših popularnih programskih sadržaja. PRVA Smart TV aplikacija diktira nov pogled na televiziju. Zahvaljujemo se našem partneru jer zajedno smo omogućili da nove svetske standarde u oblasti mulitimedija učinimo dostupnim i na našem tržištu.Od danas počinje promocija naše programske šeme koja će u novoj sezoni doneti mnoga iznenađenja, vrhunske formate i produkciju na još višem nivou", istakao je Dragan Nenadović, direktor Prve srpske televizije."

„Kompanija Samsung uvek je bila pokretač i inovator u stvaranju ne samo vrhunskih uređaja već i u kreiranju posebnih sadržaja koji unapređuju doživljaj konzumiranja vrhunske tehnologije. Veliko mi je zadovoljstvo što je Prva TV prepoznala potencijal naših uređaja i što smo zajedničkim naporima omogućili korisnicima da, po prvi put, iskuse sve benefite televizije budućnosti. ", rekao je Saša Marjanović, direktor marketinga u kompaniji Samsung Electronics.

Ovim projektom, Prva TV je učinila svoj program još dostupnijim za svoje gledaoce, a u isto vreme kompanija Samsung Electronics je svoje vrhunske proizvode obogatila atraktivnim sadržajem.

Predstavljanje ove aplikacije za Samsung Smart TV, proteklo je u društvu prijatelja Samsunga i TV Prve, poznatih lica ove televizije i predstavnika medija koji su imali priliku da prvi vide kako radi ova apsolutna novina na medijskom tržištu Srbije.

Brojne zvezde Prvog glasa Srbije svojim nastupom upotpunile su veselu atmosferu na Kalemegdanskoj terasi.

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 236.000 ljudi širom 79 zemalja, sa godišnjom prodajom od preko 187.8 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com.

Prva srpska televizija

Prva srpska televizija je najmlađa i najuspešnija komercijalna TV stanica u Srbiji. Svoje poslovanje Prva je počela sa namerom da postavi nove standarde. Kao vrlo mlada, ali i vrlo perspektivna televizija, Prva ima sve! Kroz jedinstven spoj zabavnog, informativnog i igranog programa objedinila je sve ono što zahteva savremeni gledalac, i nastavlja dalje: trudi se da svojoj publici uvek pruži više, i prikaže ono što do sada u Srbiji nije bilo moguće videti. Prva nikada nije fokusirana na samo jedan aspekt programa - ako je program zabavan, onda je i poučan, ako je dokumentaran onda je i humanitaran, ako je informativan onda je i angažovan. Prva je poslovanjem u Srbiji postavila standarde koji do sada nisu bili svojstveni domaćem medijskom tržištu i približila gledaocima ono što se zove moderna, evropska televizijska produkcija. Držeći korak sa svetskim trendovima u oblasti multimedijalnih tehnologija, Prva je u saradnji sa vodećim kompanijama razvila jedinstvene aplikacije kako za mobilne, tako I za smart televizore koje korisnicima omogućavaju da uvek budu u toku sa najpopularnijim programskim sadržajima Prve. Gde god da su, Prva je sa svojim gledaocima. www.prva.rs