Saopštenja

Publika je izabrala: „Sulejman Veličanstveni“ naslediće seriju „Kad lišće pada“

Serija koju će Prva srpska televizija emitovati nakon završetka tv hita „Kad lišće pada“, a koju su gledaoci sami izabrali jeste vrhunski istorijski spektakl „Sulejman Veličanstveni“.
19.02.2012. - 17:42h

Prva srpska televizija je omogućila svojoj publici da se sama opredeli za seriju koju želi da prati. U izboru su bile četiri izuzetne serije koje su obarale sve rekorde gledanosti u zemljama u kojima su se prikazivale: „Ezel", „Sulejman Veličanstveni", „Larin izbor" i „Plač violine".


Kako bi olakšala gledaocima izbor i uputila ih u sadržaj serija u ponudi, Prva je prikazala u udarnom terminu prvu epizodu sve četiri serije. U tom periodu publika je glasala sms-om, a rezultati su varirali iz dana u dan, menjajući se obično u korist serije koja je poslednja emitovana. Ipak, konačni presek sms glasova u nedelju, 19.februara u 18.50h, pokazao je da su se gledaoci odlučili za „Sulejmana Veličanstvenog", visokobužetni produkcioni spektakl smešten u istorijski okvir, sa glavnim glumcem Halitom Ergenčom (1001 noć) u ulozi turskog osvajača.


Zahvaljujemo se svim gledaocima koji su učestvovali u izboru serije.