Saopštenja

Specijalna emisija u nedelju 19.februara od 12.30h

Emitovanje četiri nove serije i proglašenje serije koju ste vi izabrali

Gledaoci u Srbiji po prvi put dobijaju šansu da biraju svoj omiljeni serijski sadržaj, a to će im omogućiti upravo Prva srpska televizija. Publika ima mogućnost da izabere novu seriju koja će se emitovati nakon završetka najpopularnije serije “Kad lišće pada”!
Gledaoci glasaju sms-om za jednu od četiri vrhunske serije koje su obarale sve rekorde gledanosti u zemljama u kojima su se prikazivale: “Ezel”, "Sulejman Veličanstveni, “Larin izbor” i Plač violine”.
31.01.2012. - 13:24h

Ekskluzivno od 13. februara, Prva je emitovala po jednu epizodu serija za koje glasate.

Pogledajte ponovo sve četiri serije u jednom dahu, u nedelju 19.februara od 12.30h, a nakon emitovanja saznaćemo koju seriju ste Vi izabrali. Završetak glasanja biće objavljen na kanalu Prve.

Sulejman Veličanstveni - 12.30h

Plač violine - 14h

Larin izbor - 15.30h

Ezel - 17.20h

Rezultate glasanja na sajtu pogledajte OVDE 

 

U izboru su:

"Ezel" - inspirisana romanom "Grof Monte Kristo" Aleksandra Dime priča o osvetničkom pohodu razočaranog čoveka, izigranom prijateljstvu i neuzvraćenoj ljubavi . Saznajte više OVDE.

 

"Sulejman Veličanstveni" - priča o životu i vladavini jednog od najvećih turskih, ali i svetskih osvajača u istoriji sa Halitom Ergenčom (1001 noć) u naslovnoj ulozi. Saznajte više o seriji OVDE

 

"Larin izbor" - serija koja ruši sve rekorde gledanosti u regionu, u kojoj su zapažene uloge poverene našim glumcima Jani Milić i Stefanu Kapičiću. Saznajte više OVDE.

"Plač violine" - inspirisana istoimenom novelom poznatog turskog pisca Rešata Nurija Guntekina, autora romana "Kad lišće pada". Saznajte više OVDE.