Saopštenja

Serija “Pevaj, brate!” od jeseni na Prvoj

Popularna predstava glumačkog trija Andrije Miloševića, Milana Kalinića i Milana Vasića -„Pevaj, brate!“ doživeće i svoje televizijsko izdanje od jeseni na Prvoj. Predstava je u prethodnih godinu dana bila apsolutni hit i punila je dvorane širom zemlje. Imajući u vidu enormni uspeh koji je postigla ne samo u Srbiji već i u regionu, predstava je pretočena u seriju u kojoj će gledaoci uživati od jeseni samo na Prvoj srpskoj televiziji!
25.06.2011. - 10:02h

Snimanje serije je već u toku, a sjajna glumačka ekipa je na setu svakodnevno. Milan, Milan i Andrija prave sjajnu atmosferu, a produkcija nagoveštava hit seriju, pravu komediju koja će gledaocima ponuditi prekomernu dozu smeha!

Zanimljivo je da je ovo ujedno i rediteljski debi popularnog glumca Andrije Miloševića koji sa velikim nestrpljenjem iščekuje početak emitovanja: „Radimo sjajnu komediju, a pored Vasića, Kalinića i mene kao glavne postave, gostuju i mnogi drugi mladi, talentovani glumci. Atmosfera na snimanju je fantastična, tehnička ekipa je savršena, a po prvi put sam, zajedno sa Ognjenom Jankovićem, u rediteljskoj stolici. Pokazalo se da smo sjajan tim i prinicp koji smo postavili u radu savršeno funkcioniše" kaže Andrija i dodaje "Serija je nastala na talasima uspeha predstave koju je videlo preko 200.000 ljudi, imali smo pregršt pozitivnih kritika, a od serije očekujem još veći uspeh jer imamo i jači medij. Pravimo „zlu" komediju kroz koju ćemo tretirati razne pojave u društvu, ne samo muzičke, već i političke, sportske, modne...Stevan i Staša Koprivica su napravili sjajan tekst, častili su nas fenomenalnim dijalozima. Dobra režija podrazumeva i dobar tekst, a Steva je zaista ovaj put otišao korak dalje!"

O svojim kolegama, Andrija ima samo reči hvale:"Kalinić je beskrajno šarmantan i izuzetno talentovan glumac, on je jednostavno rođen za ovaj posao! Vasić je prokrčio sebi put, igra u brojnim predstavama i takođe je jedan od najperspektivnijih mladih glumaca".

Serija "Pevaj, brate" je komedija koja se bavi svetom pop i rok muzike, pevačima i muzičarima koji pokušavaju da pronađu sebe u okruženju kojim apolutno dominira folk melodija. Propali metalac Fajta, hip-hoper U-Džejl  I pop pevač Marijan su trojica izuzetno različitih muzičara I svaki od njih, na svoj način, trudi se da uspe u zemlji koja nema ni muzičku scenu, ni muzičku industriju, samo jedno veliko more talenata I antitaleanta.

Njihova sumanuta energija I ambicija vodiće ih kroz estradno mulje. Na tom putu čeka ih niz komičnih scena ali i neverovatnih zapleta...Hoće li ovi momci uspeti u životu i izbiti na površinu, preostaje da vidimo od jeseni na Prvoj!

Uloge: Andrija Milošević, Milan Kalinić, Milan Vasić, Tijana Čurović, Maja Šarenac, Zinaida Dedakin, Dejan Lutkić, Nina Janković, Sandra Tomić, Milena Vasić,....

Režija: Andrija Milošević, Ognjen Janković

Scenario: Stevan Koprivica