OD PONEDELJKA, 24. JULA RADNIM DANIMA U 11.15

Gospodin pogrešni

Džan i Ozge ponovo u tandemu!

Foto: Prva Promo
Foto: Prva Promo
.

Glumački tandem Džan Jaman i Ozge Gurel gledaćemo premijerno od ponedeljka 24. jula na Prvoj televiziji u turskoj telenoveli "Gospodin pogrešni" koja je snimljena 2020. godine.

Miljenik ovdašnje publike Džan Jaman snimio je seriju "Gospodin pogrešni" sa lepom partnerkom Ozge Gurel, a njih je publika Prve već imala priliku da vidi u popularnoj seriji "Pun mesec".

Foto: Prva Promo
Foto: Prva Promo
.

Radnja serije

.

Ozgur (Džan Jaman) je izuzetno bogat vlasnik restorana i živi svoj život punim plućima. On ne veruje u ljubav za ceo život. S druge strane tu je Ezgi (Ozge Gurel) umorna od pogrešnih veza i odlučna da pronađe "gospodina pravog" sa kojim će proživeti u sreći i ljubavi ceo vek.

Foto: Prva Promo
Foto: Prva Promo
.

Ali, Ezgi ima utisak da je muškarci samo iskorišćavaju, zato joj Ozgur nudi svoju pomoć kako bi ostvarila svoj san. On je uči raznim taktikama, kako bi osvojila muškarca koji joj se dopada - Serdara. Kako to već biva - ne ide sve po njihovom planu, već po planu sudbine koja im je zapisana.

Foto: Prva Promo
Foto: Prva Promo
.

Da li će Ozgur shvatiti da prava ljubav ipak postoji, a Ezgi ostvari svoj san sa nekim kog nije planirala videćemo u novoj telenoveli "Gospodin pogrešni" premijerno od ponedeljka 24. jula u 11.15.

strana 1 od 2 idi na stranu