Bunar - Ponedeljak, 19. decembar - "Nismo ti i ja još završili"

Možda se od policije spasio, ali od Malbaše nije. Nakon što je Radomir zapalio drogu i vratio se u Beograd, Malbaša ga primorava da postane deo njegove kriminalne ekipe i nasledi posao Juge i Miloša. Kako bi isplatio dug, Radomir to mora da učini, a zauzvrat će upravo Malbašina izdavačka kuća izdati Radomirovu prvu knjigu.

Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Radomir u Beogradu nije sam. Podršku mu pruža Doplerka, koja od njega zahteva samo iskrenost. Radomir i Doplerka se sastaju sa Julijom i predočavaju joj plan za budućnost. Na Juliji je da odluči da li želi da bude porodica sa Radomirom, iako on priznaje da je ne voli, ali da će zbog deteta učiniti sve.

U Beograd se iz italijanskog zatvora vraća i Jugin stric i sastaje se sa Malbašom, koji mu ne ostavlja mnogo izbora, nego da mu se povinuje. Malbaša je odavno u tom poslu postao jedan od glavnih, pogotovo otkako je Jugin stric završio iza rešetaka.

Iako nisu na istoj strani zakona, Radomira i Juginog strica povezuje želja za slobodom ispred Malbašinih prohteva. Zbog toga, filozof i bivši zatvorenik se sastaju kako bi Malbašu zauvek vratili u njegovu domovinu, Crnu Goru...