Komičarka Tifani Hadiš dugo je maštala o čuvenom Supermenu, odnosno Henriju Kavilu, koji je svakako poznat kao veliki miljenik žena. Međutim, kada je dobila priliku da ga upozna, „vatra se brzo ugasila".

- Od poznatih, on mi je baš bio „zapao za oko". Često bih i pomislila kako bih volela i da spavamo zajedno, ali kad sam ga upoznala, predomislila sam se - istakla je ona za „Los Angeles Times" u intervjuu koji gotovo samo što je ugledao svetlost dana.

Oko ovoga se odmah podigla ogromna prašina.

- Želela sam ga, mnogo, činio mi se kao ozbiljan frajer. Ali, nekako je čudan. U stvari, nas dvoje (bismo mogli) samo da pričamo o igricama? Bilo bi mu prijatnije - dodala je Tifani kroz šalu, ističući kako joj je uprkos svemu i dalje prelep.

Kavil, podsetimo, trenutno čeka prvo dete s Natali Viskuzo i nije odreagovao na ovu anegtodu komičarke. Ona, pak, šalu na stranu, gleda kako da više nikad i ne završi u vezi s nekim iz javnog sveta - od raskida s reperom Komonom, 2021. godine. Okrenula se, štaviše, izvesnoj aplikaciji za upoznavanje, ali ne onoj na kojoj su poznate ličnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.