Dosije Krvavi Balkan 1: Luka Bojović

Posle akcije „Sablja“ koja je usledila nakon ubistva tadašnjeg premijera Srbije, Zorana Đinđića, država je tvrdila je za ubistvo kriv Zemunski klan, i da je razbijen. Međutim, manje od godinu dana nakon atentata, na ulicama Beograda ponovo se dogodio veliki broj sačekuša i likvidacija, a kriminalci iz klana koji su umakli vlastima, uspeli su da se ponovo organizuju oko Luke Bojovića, sina legendarnog Vuka Bojovića

.

Policija je pretpostavljala da je upravo Luka Bojović čovek koji je ponovo okupio i ojačao ovu ozloglašenu grupu kriminalaca.

Najnoviji događaji kao što su ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, i braće Šaranović, nekrunisanih kraljeva kockarnica, navode na istragu da se vodi rat između Lukine ekipe i ekipe iz Crne Gore, koju su predvodili ubijena braća Šaranović. Rat, koji je prerastao u krvnu osvetu, do sada je odneo desetak života, a jedno od poslednjih ubistava za koje se sumnja da je povezano sa ovim, dogodilo se u Vranju pre samo nekoliko dana.

Za potrebe serijala o jednoj od najpoznatijih kriminalnih organizacija na Balkanu, grupa THCF ponovo je uradila sjajnu pesmu pod nazivom „Krvavi Balkan“.