Sve u svemu - Subota, 1. januar - Kako su proveli NG noć Anđelka Prpić, Tamara Dragičević, Jelena i Ivan Bosiljčić, Bajaga...

Za prvi dan Nove godine, Marija Kilibarda i njena ekipa su pripremili malo drugačiju emisiju nego što ste do sada navikli. Proveravaćemo gde i kako provode dan nakon najluđe noći Andjelka Prpić, Tamara Dragičević, Jelena i Ivan Bosiljčić, Dejan Petrović, Momčilo Bajagić Bajaga i Marijana Mićić - otkrivamo ko se prejeo sarmom, a ko je mamuran?

.

Ko se priprema za reprizu dočeka, a ko svodi račune i sastavlja listu želja? U studiju ćemo pokazivati trikove protiv mamurluka i spremati brzu čorbu za bolje varenje. Gledaoci će saznati detaljnu astrološku analizu za svih 12 znakova od astrologa Jelene Đokić. U goste nam dolazi i Slavica Squire sa kojom ćemo govoriti o sklonostima da 1.janura podvlačimo crtu stare godine i sastavljamo listu ciljeva za novu. Naša mala reporterka Helena nam donosiu eksluzivni intervju sa Deda Mrazom, a reporteri nam predlažu vikend provod i to iz ptičije perspektive. Za publiku smo spremili i poklone.