Emisija

Radnim danima u 16:30

Praktična žena

Sve je lakše s Praktičnom ženom Natašom Pavlović. Tako je i u petoj sezoni.

Jednostavna i praktična i u novoj sezoni
Jednostavna i praktična i u novoj sezonifoto: Dalibor MIlošević

Svojim savetima, spontanošću i neposrednošću, voditeljka popularne emisije Nataša Pavlović osvojila je publiku svih uzrasta.

Zanimljive teme i još zanimljiviji gosti uvek obogate i začine naš svakodnevni život korisnim sitnicama koje nam olakšavaju posao u kući ali i nauče kako se hraniti i izgledati zdravo i negovano u ovom užurbanom ritmu života.

Uvek nasmejana
Uvek nasmejana foto: Dalibor MIlošević

O emisiji:

“Praktična žena” donosi u naše domove toplinu, savete za pojednostavljavanje života kroz kuhinju, jela, zabavu, praktična uputstva za negu, lepotu, zdravlje, porodicu i kuću. Za lepšu svakodnevicu tim praktičnih žena i dalje nudi brza, jednostavna i efektna rešenja za celu porodicu, kao i originalne savete namenjene i ženama, i muškarcima, a poznate ličnosti nastavljaju da se prikazuju u sasvim drugom svetlu ali i da nesebično sa auditorijumom dele svoje male tajne domaćinstva.

Ako tražite modnu inspiraciju ili praktično rešenje za kuhinju, ili želite da vežbate i da se igrate sa decom na kreativan način, "Praktična žena" će svakog radnog dana u 16.30 na Prvoj televiziji otkrivati stvari koje se mogu lako uraditi uz minimum troškova i vremena.