Jutro - Utorak, 22. oktobar - Vlada Srbije oslobađa poreza kupce električnih i hibridnih vozila: Hoće li nam vazduh biti čistiji?

Dobro jutro Srbijo!

Hoće li nam vazduh biti čistiji?, foto: Depositphotos/Ozef
Hoće li nam vazduh biti čistiji?, foto: Depositphotos/Ozef
.

1. Više od 30.000 srednjoškolaca u Srbiji ne čuje dobro. Svaki osmi tinejdžer ima oštećenje sluha usled nošenja slušalica i slušanja preglasne muzike. Koji su prvi znaci za uzbunu i da li se gubitak sluha može sanirati pitamo prof. dr Nenada Arsovića.
ZUJANJE

2. Ona brani boje Srbije i naše televizije na Svetskom mentorskom programu u Los Anđelesu. Direktno sa globalnog foruma javlja nam se naša Nina Kolundžija koja je izborila mesto među 16 najboljih ženskih sportskih novinara na planeti
ŽENE U SPORTU

3. U zemlji gde je milion ljudi funkcionalno nepismenih, najposećenija manifestacija je Međunarodni sajam knjiga. Gužve su na štandovima izlagača, a jedna od najprodavanijih knjiga je Handkeov "Veliki pad". Ko danas samo kupuje, a ko i čita knjige u Srbiji? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Nadom Popović Perišić i Robertom Čobanom.
FENOMEN

4. Zašto su bolesni od HIV-a i AIDS-a diskriminisani i posle smrti. Iz bolnice mogu da se preuzmu samo u plastičnoj kesi koja ne sme da se otvara. Da li je reč o predrasudama ili zastarelim protokolima koji ne dozvoljavaju da se rodbina dostojanstveno oprosti od bližnjeg?
NEOPRAVDANI STRAH

5. Vlada Srbije oslobađa poreza kupce električnih i hibridnih automobila. Da li će to povećati njihov broj na našim putevima i hoće li nam vazduh biti čistiji?
OD 1. JANUARA 2020.

6. Između korica knjige "U ringu sa životom" stale su sve sportske i životne bitke. Zašto je odlučio da u 32. godini napiše autobiografski roman pitamo Nenada Pagonisa. On je naš gost.
U GLADIJATORSKOJ ARENI

7. Premijera urnebesne komedije "Povratak otkačenih" u petak na sceni Akademije 28. Naši gosti junaci ove priće Monika, Ljubica i Boris.
NASTAVAK "OTKAČENIH"​