Jutro - Ponedeljak, 29.novembar - Želite da uredite imovinske odnose pre venčanja sklapanjem predbračnog ugovora? Da li je to moguće?

Da li pre stupanja u brak želite da se obezbedite sklapanjem predbračnog ugovora? Kako naš zakon to tumači? Advokat Marko Rukavina odgovara na vaša pitanja, koja nam možete poslati putem mejla.

Foto: Prva Tv
Foto: Prva Tv
.

U FOKUSU

Kakvo nas vreme očekuje u narednom periodu i da li će nam sneg Novogodišnju noć učiniti još romantičnijom, pitaćemo meteorologa.
((DOLAZI ZIMA))

ČOVEČE, NE LJUTI SE

Zdrava hrana je pola zdravlja, ali kada postane opsesija i umesto života imamo samo planiranje ishrane, onda se to zove ortoreksija. To će biti naša tema sa dr Vojislavom Perišićem i nutricionistom Brankom Mirković.
((ORTOREKSIJA))

PRAVO (BUDUĆIH) SUPRUŽNIKA

Želite da uredite imovinske odnose pre venčanja sklapanjem predbračnog ugovora i pitate se da li je to moguće, jer naš Zakon prepoznaje samo bračni ugovor. Advokat Marko Rukavina odgovara na vaša pitanja, koja nam možete poslati putem mejla.
((PREDBRAČNI ILI BRAČNI UGOVOR?))

PRELISTAVANJE

Najaktuelnije teme na naslovnim stranicama štampe analiziraćemo sa novinarom Nikolom Tomićem.
((O ČEMU SRBIJA PRIČA?))

TEMA JUTRA

Za koga će kupovina polovnih automobila pojeftiniti nakon izmene zakona? Kome će se smanjiti porez na upotrebu motornih vozila? Koliko dece strada zato što ih roditelji nisu dobro obezbedili u automobilima i da li se povećava broj saobraćajnih nesreća?
((ZA KOGA ĆE "POLOVNJACI" POJEFTINITI?))

KO JE U PRAVU?

Beograd je sprečio porast poreza na imovinu uprkos skoku cene kvadrata. Mogu li to i ostali gradovi? Ko najavljuje povećanja?
((MORA LI POREZ NA IMOVINU DA PORASTE?))

SVI PRIČAJU O...

Madona ponovo šokira. Postavila je niz provokativnih fotografija, a Instagram je dve uklonio, pa se nameće logično pitanje - da li nam je jasna politika Instagrama ili je problem u godinama 60+? O tome pričamo sa Snežanom Dakić i Dejanom Milićevićem.
((KRALJICA SKANDALA))

ZABAVA

Nova sezona serije „Besa“ na našoj televiziji od 1.decembra. Kakav zaplet možemo da očekujemo u 10 novih epizoda, reći će nam glumice, Milica Zarić i Milica Gojković.
((BESA 2))

ZABAVA

U goste nam dolazi mlada pevačica Sofija Perić i peva na kraju naše emisije.
((SOFIJA PERIĆ))​