Jutro - Petak, 16. jul - Kako prepoznati stršljena i reagovati na njegov ujed?

U petak u jutarnjem programu pratićemo sledeće priče.

Jutro na Prvoj, foto: Printscreen/PrvaTV
Jutro na Prvoj, foto: Printscreen/PrvaTV
.

U FOKUSU
Kako prepoznati stršljena i kako reagovati na njegov ujed? Da li je to jedan od najopasnijih insekata koje možemo sresti i u gradu, objasniće nam biolog.
((“KRUPNA“ PČELA))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Gužve u Beogradu su svakodnevne. Jedino rešenje je metro koji nam je obećan pre pola veka, Da li ćemo čekati na njega još 50 godina? gost jutra zamenik Gradonačelnika beograda Goran Vesić.
((KADA STIŽE METRO?))

PRELISTAVANJE
Završeno saslušanje Veljka Belivuka i njegove grupe zbog proširenja optužnice za još dva ubistva. Da li detalji izneti u javnosti pomažu ili odmažu optuženom? O tome u prelistavanju štampe govore stručnjaci za organizovani kriminal.
((ODBRANA ĆUTANJEM?))

SPORT

TEMA JUTRA
Da li će novi zakon naterati trgovce da uvaže naše prigovore na neispravnu robu? Kako će nas zaštititi od nasrtljivih telefonskih poziva prodavaca?
((REKLAMACIJA PRIHVAĆENA))

AKTUELNO
Poljoprivrednici u Leskovcu ponovo besplatno delili paradajz građanima.Kako će rešiti problem niskih cena na koje se proizvođači žale? Da li će se promeniti cena mleka? Kako će velika suša uticati na proizvodnju žitarica?
Ovo su samo neka od pitanja za ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića.
((HOĆE LI POVRĆE I MLEKO POSKUPETI?))

SVI PRIČAJU O...
Hoće li VAR – tehnologija pomoći da više nema isceniranih penala? Da li tehnologija može da spreči nameštanja rezultata i loše suđenje? O tome govorimo u petom satu naše emisije.
((PRECIZNOST))

ZABAVA
U poslednjem satu uživo ćete čuti Aleksandru dabić koja je nakon takmičenja Zvezde Granda osvojila vaša srca.
((VOKAL KOJI ĆE VAS ODUŠEVITI))​