Jutro - Subota, 2. januar - Da li je zajednička nesreća usled zemljotresa Hrvate i Srbe zbližila ili još više udaljila?

Ove teme očekuju vas u prvom vikend jutru u 2021. godini:

foto: Prva Tv / screenshot
foto: Prva Tv / screenshot
.

1. PRELISTAVANJE
Izbori u Srbiji, promene u Crnoj Gori, Trampov pad. Sve je u 2020. bilo začinjeno gorkim ukusom korone. Zbog nje smo izgubili i patrijarha srpskog Irineja. Svet su napustili i veliki Kobi Brajant i, prema mnogima, najveći svih vremena Dijego Armando Maradona. Šta je obeležilo prošlu godinu a koji se važni politički događaji očekuju u ovoj godini razgovaramo sa novinarima Ljiljanom Smajlović i Zoranom Panovićem.
((KAKO ĆE SRBI BEZ MARADONE I TRAMPA?))

2. TEMA JUTRA
Da li je zajednička nesreća usled zemljotresa Hrvate i Srbe zbližila ili još malo udaljila? Šta je jače odjeknulo -solidarnost ili poruke mržnje i ustaški povici upućeni Miloradu Pupovcu u Glini? O tome razgovaramo sa Pupovcem i otpravnikom poslova Srbije u Hrvatskoj, Davorom Žakulom.
((POTRESI USRED ZEMLJOTRESA))

3. AKTUELNO
Planinska odmarališta za praznike su popunjena do poslednjeg mesta. Ima li snega, ima li na snegu virusa, kako protiče ova čudna zima u ski centrima? To proveravamo na Kopaoniku i Divčibarama. Novogodišnji izveštaj s Divčibara i Kopaonika čućemo od Filipa Đokovića i Veljka Petrovića.
((UME LI KOVID 19 I DA SKIJA))

4. SVI PRIČAJU O
Završena je 2020, ali traumama od korone nije kraj. Kako da se izborimo sa njima i pobedimo strah i neizvesnost pred nevidljivim protivnikom? Konkretne savete daće vam naši gosti, psihoterapeuti Zoran Milivojević i Gordana Nikić.
((GODINA PROĐE, KORONA NIKAD))

5. ZABAVA
"Ne pitaj", "Ne veruj", "Moja si", "Zbog tebe", "Stižu i 40-te". Da, prepoznali ste. Grupa Legende. Ove godine slave 33 godine postojanja. A sa nama je kompozitor, tekstopisac i vođa te grupe Zoran Dašić Daša.
((ISUSOVE GODINE "LEGENDI"))