Jutro - 1. mart - Preti li nam migrantska kriza?

U nedeljnom jutarnjem programu bavimo se sledećim temama:

.

PRELISTAVANJE
Najvažnije teme iz dnevnih novina komentarišu Stanko Crnobrnja, reditelj i profesor Fakulteta za medije i komunikacije i Ivan Jovanović, urednik u Blicu.

SPORT
Nova pobeda Novaka Djokovića, peta titula u Dubaiju, treći trofej ove sezone i 18-ta pobeda zaredom, još jedan Večiti derbi, 162. po redu, nove medalje Reprezentacije Srbije u streljaštvu, samo su neke od tema u redovnom sportskom pregledu nedeljom.

TEMA NEDELJE
Za tri dana raspisuju se izbori, glasamo 26. aprila. Ko izlazi, a ko bojkotuje? Koje će teme biti dominantne? Ko bi još iz stranaka koje su odlučile da bojkotuju mogao da pristupi organizaciji Srbija 21?

AKTUELNO
Hoće li Priština poslušati Trampovog izaslanika i u potpunosti ukinuti takse? Koliku je štetu od te mere Srbija pretrpela u poslednih 15 meseci? Može li se proceniti uticaj koronavirusa na srpski izvoz i turizam? Da li su građani u Srbiji počeli da prave zalihe u strahu od virusa? Ima li razloga za to? To su neka od pitanja za potpredsednika Vlade, ministra trgovine turizma i telekomunikacija, Rasima LJajića.

SVI PRIČAJU O...
Turska nema nameru da zaustavlja migrante, a lideri evropskih država tvrde da su spremni da zaštite svoje granice. Ako neko misli da u Srbiju u jednom trenutku ubaci 100 ili 200 hiljada migranata - to se neće dogoditi, poručuje predsednik Aleksandar Vučić. Kakav scenario se očekuje? Preti li nam migrantska kriza, opasnija od one iz 2015. kada je kroz našu zemlju prošlo milion izbeglica?

MOJ PUT
Ona je sinonim ženske lepote i istaknutog glumačkog umeća. Na pozorišnoj sceni i na filmskom platnu razotkrila svaki deo svog umetničkog bića. Svoju ličnost i svoj životni put u današnjoj emisiji otkriće nam diva srpske i jugoslovenske glumačke scene Tanja Bošković.

ZABAVA
Na samom kraju, slušamo stari dobri bluz koji nam uživo u programu izvode članovi benda Lu Garu.