Jutro - Subota, 25. januar - Kinezi su noćas dočekali lunarnu Novu godinu u strahu

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

PRELISTAVANJE
Štampu prelistavamo sa Jakšom Šćekićem i Nebojšom Krstićem.

TEMA JUTRA
Uživo smo u Kini gde su noćas lunarnu Novu godinu Kinezi dočekali u strahu od širenja koronavirusa. Proglašen najviši nivo pretnje po zdravlje. Umrlo 26 ljudi, pet gradova stavljeno u karantin. Svet su obišle i slike kolabiranja obolelih na ulicama Vuhana. Da li je Srbija spremna po preporuci SZO?

KO JE U PRAVU
Koje će stranke izaći a koje neće na izbore koji se održavaju u drugoj polovini aprila? Koliko će građana glasati?
Kako na rejting opzicije utiču međusobne optužbe i uslovljavanja? Šta i kome donosi cenzus od 3 odsto?

SVI PRIČAJU O...

U protekloj nedelji dogodilo se više nesreća, ubistava, samoubistava i slučajeva porodičnog nasilja. Statistika pokazuje da se baš u januaru dogodi najviše ubistava i samoubistava. Zašto je to tako? Kako sprečiti nasilje? ​

MOJ PUT
On je bio dobar glas u zlo vreme. Obaveštavao nas je punih 78 dana 1999. godine kada NATO avioni krenu u bombardovanje. Kako je tekao životni put jednog od najpoznatijih savremenih heroja Srbije? Svoju životun priču sa nama ovog jutra podeliće Avram Izrael, on je naš gost.

ZABAVA
Tri sjajna tenora vode nas na romantično putovanje kroz najlepše ljubavne teme filmskog, operskog i pop repertoara. Pre koncerta u Kombank dvorani, najpre u našem programu - Dušan Svilar i Matija Zanata su gosti.