Jutro - Sreda, 25. septembar - Može li dijeta ozbiljno da ugrozi zdravlje?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Veliki prinosi žitarica, mala otkupna cena i nezadovoljni poljoprivrednici. Dokle je stigla jesenja žetva, šta će u ambare a šta u izvoz pitamo Vukosava Sakovića, predsednika Fonda "Žita Srbije".
NISKA CENA?

PRELISTAVANJE
2. Da li je moguća promena kursa evropskih zemalja po pitanju Kosova, šta se menja u politici starog kontinenta izlaskom Velike Britanije i da li se situacija na zapadnom Balkanu komplikuje? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Ognjenom Pribićevićem.
STRANI FAKTOR

SPORT
3. Posle drame u pet setova odbojkaši Srbije pobedili Ukrajinu i plasirali se u polufinale Evropskog prvenstva. Sledeći protivnik Francuska. Detaljnije o sportu od Nine Kolundžije.
NEZAUSTAVLJIVI!

TEMA JUTRA
4. Suđenje veka u Francuskoj. Počeo proces protiv farmaceutske kompanije zbog 2.000 žrtava tableta za mršavljenje. Može li dijeta ozbiljno da ugrozi zdravlje, zašto se mnogi odlučuju za tablete, a ne za "probušenu kašiku"?
UBISTVO IZ NEHATA

KO JE U PRAVU
5. Polemika oko poništenog gola Crvene zvezde na 161. "večitom derbiju" i dalje traje. Da li je gol crveno-belih u 69. minutu bio regularan ili ne, zašto je za analizu utakmice Sudijskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije potrebno tri dana?
TREĆE POLUVREME

SVI PRIČAJU O
6. Sutra se obeležava Evropski dan jezika. Koliko stranih jezika govore stanovnici starog kontinenta i da li je nemački postao broj jedan u Srbiji pitamo dr Bernda Šnajdera iz Gete Instituta. On je naš gost.
220 JEZIKA

ZABAVA
7. Ima novu pesmu, sprema novi album i peva uživo kod nas. Marko Luis je naš gost.
"NINANA"​