Jutro - Četvrtak, 5. septembar - Pravila: Da li službenici javnog sektora smeju da kače lascivne fotografije na društvene mreže?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Da li službenici javnog sektora smeju da kače lascivne fotografije na društvene mreže?, foto: Depositphotos/Mactrunk
Da li službenici javnog sektora smeju da kače lascivne fotografije na društvene mreže?, foto: Depositphotos/Mactrunk
.

TRAGEDIJA

Srpski planinari stradali u Bosni i Hercegovini. Šta je krenulo po zlu, može li zbog magle da se promaši staza, kako se radi potraga, pitamo Dimitrija Ostojića iz Gorske službe spasavanja Srbije.

NA PREKRETNICI

Debakl Borisa Džonsona u parlamentu, poslanici protiv Bregzita bez sporazuma. Koja su rešenja za izlazak iz ćorsokaka, čekaju li Britaniju novi izbori? O političkoj krizi na ostrvu u prelistavanju štampe razgovaramo sa Natašom Dragojlović i prof.dr Slobodanom Zečevićem.

POBEDE

Trijumf srpskih sportista na međunarodnoj sceni. Košarkaši savladali Italijane, a odbojkašice Bugarke. Detalje prenosi Nina Kolundžija.

RAT ZBOG DROGE

Posle zaplene 800 kilograma kokaina, sledi obračun u podzemlju, upozoravaju stručnjaci. Da li su tu Srbi i Crnogorci glavni igrači?

ŠTA JE KAZNA?

Moraju li zaposleni u javnom sektoru da poštuju pravila ponašanja i van radnog vremena. Smeju li sudije i profesori lascivne fotografije da kače na društvene mreže?

7. SEPTEMBAR U 20 SATI

MMA spektakl u Subotici. Najbolji svetski borci na jednom mestu. Ko će poneti titulu pitamo ljute protivnike Nemanju, Karlosa i Nikolasa. Oni su naši gosti.

JEDINSTVENA I NEPONOVLJIVA

"Nagrade su lepe ali važno je da traješ", kaže dobitnica nagrade "Pavle Vuisić" glumica Gorica Popović. Ona će nam otkriti tajnu tog trajanja.