Jutro - Utorak, 27. avgust - Siniša Mihajlović opet na terenu: Može li rad da bude dobra terapija u borbi protiv teških bolesti?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Odluka Siniše Mihajlovića da napusti bolnicu - ludost ili hrabrost?, foto: Tanjug/Filippo Venezia/ANSA via AP
Odluka Siniše Mihajlovića da napusti bolnicu - ludost ili hrabrost?, foto: Tanjug/Filippo Venezia/ANSA via AP
.

1. ČOVEČE NE LJUTI SE
Ispravni sigurnosni pojasevi, autobusi u žutoj boji, tapacirana mesta za sedenje, vozači čija je dozvola starija od tri godine. To su nova pravila koja će od 1. januara prevoznici morati da poštuju ukoliko prevoze decu. Voze li se danas mališani bezbedno na ekskurzije i izlete? To pitamo Borisa Antića, profesora Saobraćajnog fakulteta.
PREVOZNICI NEGODUJU

2.PRELISTAVANJE
Evropski parlament spreman je da podrži dijalog vlasti i opozicije u Srbiji. Hoće li poseta Dejvida Mekalistera približiti pozicije političkih aktera i pomoći u postizanju kompromisa oko izbornih uslova? O tome i ostalim aktuelnim temama u prelistavanju štampe razgovaramo sa Željkom Bodrožićem i Milanom Lađevićem.
PREPORUKE

3. TEMA
Sedam najrazvijenijih zemalja sveta odlučilo je da za gašenje požara u Amazoniji daju 20 miliona evra. Sjedinjene Američke Države će nastaviti trgovinske pregovore sa Kinom kao i razgovore sa Iranom. Da se Donald Tramp pita, Rusija bi trebalo ponovo da se pridruži najmoćnijima.
DOGOVORI I KOMPROMISI

4. KO JE U PRAVU
Odluka Siniše Mihajlovića da napusti bolnicu i ode na utakmicu svog tima izazvala je podeljene reakcije javnosti. Jedni smatraju da je to hrabrost, a drugi da je ludost. Može li rad da bude dobra terapija u borbi protiv teških bolesti?
TAKTIKA PROTIV LEUKEMIJE

5. SVI PRIČAJU O
Mnogo muke zbog buke. Ovako bi mogao da se opiše problem koji imaju građani kada njihove komšije renoviraju stan. Za koje radove je potrebna dozvola?
NEPODNOŠLJIVI DECIBELI

6. ZABAVA
"Simfonija Smak" naziv je muzičkog spektakla koji će biti održan na Ušću 31. avgusta. Kako će "Osvajači" osvojiti publiku na ovom koncertu otkriće nam članovi benda Čipi i Šone.
HITOVI U NOVOM RUHU