Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Urban korner

10. 07. 2017. 10:45   >>  10:47

Promocija knjige "Od sada bez straha" Bebe Bajalski 17. jula

Pozivamo vas na promociju knjige "Od sada bez straha" Bebe Bajalski koja će biti održana u ponedeljak, 17. jula u 18 sati u Delfi Caféu u SKC-u.

O tome kako da pretvorimo strah u životnu energiju, pored autorke, govoriće dr Marija Đorić, politikolog, dr Nevenka Popovic-Šević, stručnjak za marketing, i advokat Andreja Bošković.

Knjiga "Od sada bez straha“ donosi saznanja o tome kako prebroditi strahom ispunjene školske dane, može li se savladati trema pred publikom, šta to razjeda prijateljstva, zašto vodimo lažne razgovore, kada se gubi sposobnost slušanja drugih, postoji li tajna uspeha u pregovorima, zašto muževnost i ženstvenost gube svoja uporišta, kako zaštititi sebe od nasilja, kada treba reći ne.

Dramatizacijom konkretnih situacija iz svog života, detaljnim tumačenjem proživljenih događaja, u kojima će svako od nas prepoznati i svoja iskustva, Beba Bajalski nam u ovoj knjizi demonstrira ne toliko tehnike odbrane od straha koliko principe na kojima moramo zasnovati svoje postojanje kako bismo se uspešno suočili sa osećajem ugroženosti.

Knjigu "Od sada bez straha“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Pratite nas i na Viberu!

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari