Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Lepota

04. 06. 2018. 09:30   >>  09:35

Selfi za pamćenje: Ovo su najbolji trikovi za savršenu fotku u ogledalu

Selfi u ogledalu je najbolji način da se na društvenim mrežama pohvalite svojim autfitom.

Kada nema ko da vas fotografišei ne preostaje vam ništa drugo, a verujemo da je upravo tako i nastao ovaj trend koji je sada već postao uobičajena praksa modnih blogerki i drugih fešn devojaka s Instagrama. Ali nije dovoljno samo da stanete ispred ogledala i fotkate se.

Za savršen selfi u ogledalu kojim ćete prikupiti brdo lajkova, važno je da znate nekoliko trikova kojima će vas najbolje podučiti profesionalci s Instagrama:

Pazite na ugao fotografisanja

Svaka selfi majstorica sigurno već dobro zna iz kog ugla izgleda najbolje. Isprobajte kako izgledate sa svake strane i otkrijte koji vam ugap fotografisanja najbolje stoji.

Očistite ogledalo

Ako želite da se predstavite u najboljem svetlu, onda se obavezno pre fotografiranja setite da očistite ogledalo. Niko neće ni primetiti što nosite ako je u centru fotografije velika mrlja koju ste zaboravili da obrišete s ogledala.

Budite kreativne

Selfije u ogledalu ne morate nužno da fotkate u svojoj sobi. Obratite pažnju i na druga ogledala na koja nailazite tokom dana, na primeri u liftu ili u nekom tržnom centru te se tako istaknite među hiljde istih fotografija s heštegom #mirrorselfie.

Izvor: cosmopolitan.rs

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari