Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Lepota

12. 10. 2017. 12:00   >>  12:05

Objavila je fotku svog golog tela posle porođaja i zapalile društvene mreže! Rekla je istinu koju mnogi kriju... (FOTO)

Australijanka Eliz Gros je obična mama troje dece, koja se prva dosetila da javno priča o periodu posle porođaja, kao i da pokaže svoje telo.

Ona je u julu na Instagamu postavila fotografiju na kojoj pozira gola ispod tuša, nedugo pošto je na svet donela ćerku Vilu. Želela je da podstakne raspravu o izgledu ženskog tela posle porođaja, a posle tri meseca relativne tišine njena objava je uspela da izazove pažnju ljudi.

"Hajde da malo pričamo o telu posle porođaja. Zamolila sam prijateljicu da me slika samo nekoliko sati posle porođaja kada sam bila najranjivija. Bila sam u bolovima i preplavljena emocijama. Bila sam ushićena što smo dočekali našu devojčicu i ponosna na moje telo i na ono što sam uspela da uradim. Čudan je osećaj pogledati dole i vidite svoj trudnički stomak, a u rukama držite svoju bebu. Nije lako otići kući sa bebom i nositi trudničku odeću. Svi su mi govorili kako sam mlada i da ću vrlo brzo povratiti staru figuru. Ali znate šta? Nisam nikada”, napisala je Eliz i potom nastavila:

"Sa svakim detetom sam dobijala koje kilo i poneku striju. Pokrivala sam se u prvim fazama posle porođaja. Nisam volela da vidim samu sebe, pa zašto bi me drugi gledali? Tek posle trećeg deteta sam shvatila da postporođajno telo nije nešto što bi trebalo kriti. I više sam nego ponosna na moje telo. Ponosna sam što je moje telo u stanju da ase porodi prirodnim putem. Nije me sram brojnih novih strija, a ne bi trebalo ni vas da bude. Trebalo bi da slavimo tela posle porođaja. Žensko telo je neverovatno i ponosna sam na ono što je moje uradilo”.

Posle ove objave, Eliz su se javile mnoge mame, zahvaljivajući joj na iskrenosti i surovosti situacije. 

Pratite nas i na Viberu!

Vezani video

9

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari