• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

Aco Pejović

Aco Pejović otkrio kako reaguje na NEGATIVNE KOMENTARE, a osvrnuo se i na NOVU PESMU koju mu je uradio FILIP ŽIVOJINOVIĆ!
Showbiz

Aco Pejović otkrio kako reaguje na NEGATIVNE KOMENTARE, a osvrnuo se i na NOVU PESMU koju mu je uradio FILIP ŽIVOJINOVIĆ!

Pevač Aco Pejović otkrio je kada će ugledati svetlost dana pesma koju je za njega uradio njegov kum Filip Živojinović.

25.7.2025. 10:22

"Moje su godine SAMO BROJ"; Lepa Lukić se u OVOM izdanju pojavila u javnosti! (VIDEO)
Showbiz

"Moje su godine SAMO BROJ"; Lepa Lukić se u OVOM izdanju pojavila u javnosti! (VIDEO)

Pevačica Lepa Lukić iako ima 85 godina, kaže da su kod nje godine samo broj.

7.5.2025. 10:24

Kako je Aco Pejović reagovao na vest o trudnoći svoje kume Aleksandre Prijović? “Pitao sam Akija, hoćemo li batu ili seku…”
Showbiz

Kako je Aco Pejović reagovao na vest o trudnoći svoje kume Aleksandre Prijović? “Pitao sam Akija, hoćemo li batu ili seku…”

Pevač otkrio detalje razgovora sa kumićem...

15.1.2025. 10:31

"Koja nije našla dečka, da nađe, a koja se nije udala, da se uda"! Aco Pejović šokiran odgovorima žena...
Showbiz

"Koja nije našla dečka, da nađe, a koja se nije udala, da se uda"! Aco Pejović šokiran odgovorima žena...

Aco Pejović je za doček Nove godine pevao u Centru Sava, a pre druženja sa beogradskom publikom, družio se sa novinarima kojima je nešto i poželeo.

2.1.2025. 9:34

Aco Pejović OTKRIO DETALJ o Aleksandri i Filipu Živojinoviću: Nedavno smo imali jedno porodično okupljanje i... (VIDEO)
Showbiz

Aco Pejović OTKRIO DETALJ o Aleksandri i Filipu Živojinoviću: Nedavno smo imali jedno porodično okupljanje i... (VIDEO)

Aco Pejović je najavio da će posle Nove godine svoju publiku obradovati novim pesmama, a neke od njih je pisao njegov kum Filip Živojinović.

12.12.2024. 9:32

Aco Pejović otkrio na šta posebno voli da potroši novac, a NISU KAFANE: "Nikada mi nije žao..." (VIDEO)
Showbiz

Aco Pejović otkrio na šta posebno voli da potroši novac, a NISU KAFANE: "Nikada mi nije žao..." (VIDEO)

Aco Pejović je ne voli da govori o svojim prihodima, ali ne krije na šta najviše voli da potroši pare!

14.11.2024. 10:36

"Ja nikad nikog nisam pitao KOLIKA TI JE PLATA, ne bih voleo ni mene neko to da pita"! Zašto Aco Pejović voli da peva za doček?
Showbiz

"Ja nikad nikog nisam pitao KOLIKA TI JE PLATA, ne bih voleo ni mene neko to da pita"! Zašto Aco Pejović voli da peva za doček?

Nova godina se bliži i na estradi se već ugovaraju proslave povodom dočeka! Tako će Aco Pejović, zajedno sa koleginicom Lepom Brenom, a doček pevati pred beogradskom publikom i to u Centru Sava!

14.11.2024. 10:21

Aco Pejović je OVAJ veliki hit posvetio SUPRUZI: To su neka teška vremena koja su PROŠLA... Evo o kojoj pesmi je reč - SIGURNO JE ZNATE! (VIDEO)
Showbiz

Aco Pejović je OVAJ veliki hit posvetio SUPRUZI: To su neka teška vremena koja su PROŠLA... Evo o kojoj pesmi je reč - SIGURNO JE ZNATE! (VIDEO)

Pevač Aco Pejović može da se pohvali brojnim hitovima, međutim, jedan od njih posvetio je supruzi.

30.6.2024. 8:43

Aco Pejović progovorio o KUMSTVU sa Aleksandrom Prijović: Evo zbog čega je doneo odluku da se ne viđaju često! (VIDEO)
Showbiz

Aco Pejović progovorio o KUMSTVU sa Aleksandrom Prijović: Evo zbog čega je doneo odluku da se ne viđaju često! (VIDEO)

Poznato je da su Aco Pejović i Aleksandra Prijović kumovi, a malo ko zna da je pevač kumovao čak 12 puta.

29.6.2024. 8:22

Aco Pejović otkrio kako je SMRŠAO 10 kilograma za 15 dana, pa priznao: Ko nije za to, NE PREPORUČUJEM! (VIDEO)
Showbiz

Aco Pejović otkrio kako je SMRŠAO 10 kilograma za 15 dana, pa priznao: Ko nije za to, NE PREPORUČUJEM! (VIDEO)

Pevač Aco Pejović otkrio je kako je uspeo da dovede liniju do savršenstva!

28.6.2024. 10:20

Malo ko zna da je SUPRUGA Aca Pejovića radila na FAKULTETU i predavala čak SEDAM PREDMETA: Nedavno su proslavili 30 godina BRAKA, a na poklon dobio je PORŠEA!
Showbiz

Malo ko zna da je SUPRUGA Aca Pejovića radila na FAKULTETU i predavala čak SEDAM PREDMETA: Nedavno su proslavili 30 godina BRAKA, a na poklon dobio je PORŠEA!

Pevač Aco Pejović u emisiji "Exkluziv night" govorio je o ljubavi sa svojom suprugom, koja traje već 30 godina.

28.6.2024. 9:11

Aco Pejović je često NA METI LOPOVA: Pevač otkriva zbog čega ne želi da stavi KAMERE! (VIDEO)
Showbiz

Aco Pejović je često NA METI LOPOVA: Pevač otkriva zbog čega ne želi da stavi KAMERE! (VIDEO)

Pevač Aco Pejović u emisiji "Exkluziv night" govorio je o brojnim temama iz poslovnog, ali i privatnog života, a tom prilikom osvrnuo se i na lopove sa kojima se susreće.

27.6.2024. 12:42

Veliki hitovi Dare Bubamare i Aca Pejovića zapravo pripadaju OVOM PEVAČU: Evo šta je rekao o njihovoj VERZIJI! (VIDEO)
Showbiz

Veliki hitovi Dare Bubamare i Aca Pejovića zapravo pripadaju OVOM PEVAČU: Evo šta je rekao o njihovoj VERZIJI! (VIDEO)

Grčki pevač Antonis Remos održao je koncert u Srbiji, a tom prilikom prokomentarisao je naše pevače koji su obradili njegove pesme, a koje su u domaćoj verziji postale vanvremenski hitovi.

19.6.2024. 10:21

Aco Pejović od supruge dobio PORŠEA za 30 godina braka: Pogledajte kako izgleda pevačev skupoceni četvorotočkaš! (VIDEO)
Showbiz

Aco Pejović od supruge dobio PORŠEA za 30 godina braka: Pogledajte kako izgleda pevačev skupoceni četvorotočkaš! (VIDEO)

Pevač Aco Pejović u javnosti se pojavio u skupocenom automobilu, a kako je otkrio pred kamerama "Exkluziva", u pitanju je poklon koji je dobio od supruge.

23.5.2024. 9:33

• 1
  • 2
Horoskop
ovan
Ovan

Neke lošije momente ste ostavili za sobom, dobro se odmorili i naspavali i ovog dana se osećate kao novi. Danas se možete zaista lepo opustiti i u podsticajnoj komunikaciji sa nekim dragim ljudima, ali i u okruženju porodičnog doma.

bik
Bik

Danas ste rešili da ne provedete niti jedan minut kod kuće. Stoji da ćete posvetiti vreme dragim ljudima, ali ćete biti u pokretu. Možete otići na ručak, ali svakako ćete obilaziti prodavnice, šetati se ili otići na neku rekreaciju i opuštanje.

blizanci
Blizanci

Divno je što ste vi sebi zadali zadatak da stignete na minimum tri strane, samo se pitam kako li ćete to uspeti da postignete. Izgleda mi da će najgore u celoj situaciji proći vaše voljeno biće, jer ćete njega ostaviti za sam kraj dana.

rak
Rak

U prvom delu dana ćete biti nervozni, a nemate pravog razloga za to. Neke situacije ste prenaduvali i preuveličali. Malo sedite, razmislite i videćete da će ostatak dana biti bolji, a vi se smejati svom nerviranju od jutros. Sve se da ispraviti.

lav
Lav

Ništa se neće dešavati po vašim planovima, ili ćete morati da se potrudite da ostvarite makar jedan njihov deo. Ipak  – nećete se provesti ni malo loše, i pored povremene nervoze i brzine. Prijaće vam da provedete više vremena sa partnerom.

devica
Devica

Vi ste namerili da ceo dan prilagodite sebi – da se opustite, uživate, i stavite na stranu sve dosadne obaveze. Željni ste da vidite neke ljude i sebi ćete ispuniti i to zadovoljstvo. Ono što je sigurno jeste da ćete potrošiti mnogo više od planiranog.

vaga
Vaga

Za vas bi bilo najbolje da dan provedete van kuće. Ako ne izađete, budite sigurni da ćete postajati sve nervozniji kako dan bude odmicao. Potrebno vam je da ste u pokretu, pa zgrabite voljenu osobu ili dragog prijatelja i pravac – izlazak i šetnja!

škorpija
Škorpija

U prvom delu dana ćete biti zamišljeni, statični. Ovo je kratkotrajno i ostatak vremena možete posvetiti planovima koje ste zacrtali. Bićete dosta emotivni i u susretu sa voljenom osobom ćete svu ljubav koju osećate „sručiti“ na nju.

strelac
Strelac

Napravili ste fin dogovor sa emotivnim partnerom ili osobom koja vam je jako simpatična. Ako sa nekim izlazite prvi put, bićete zbunjeni svojim osećanjima, i povezanošću koju osećate. Ne razmišljajte previše, prepustite se i uživajte u ovim trenucima!

jarac
Jarac

Vi ste okrenuti emotivnim relacijama. Svesni ste da su u prethodnim danima bile napravljene neke greške, pa ćete se potruditi da to ispravite. Naročito je drugi deo dana dobar u emotivnom smislu – sve će prštati od ljubavi.

vodolija
Vodolija

Izgledaće kao da vaši planovi funkcionišu baš kako treba. Na žalost, već u prepodnevnim satima će doći do promene – ili će neko od vaših prijatelja otkazati ili će se dogoditi nešto što će vas gurnuti na potpuno drugačiju stranu.

ribe
Ribe

Izgledaće kao da ćete nedelju provesti u kućnom ambijentu. Međutim, ovaj dan je spremio iznenađenje za vas – i to emotivne prirode. Neko će vas pozvati na susret, a ako imate emotivnog partnera – iznenadiće vas na vrlo pozitivan način.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.