• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

Jelena Karleuša

ILI - ILI? Jelena Karleuša na mukama - evo kako je u našoj igrici odlučivala SA KIM bi radije snimila duet (VIDEO)
Showbiz

ILI - ILI? Jelena Karleuša na mukama - evo kako je u našoj igrici odlučivala SA KIM bi radije snimila duet (VIDEO)

Pevačica je imala težak zadatak da od dve ponuđene ličnosti odabere jednu sa kojom bi volela da snimi duet.

20.9.2024. 12:29

Jelena Karleuša progovorila o ćerkama: Uglavnom sam od direktora i drugih roditelja saznavala da mi decu maltretiraju u školi! (VIDEO)
Showbiz

Jelena Karleuša progovorila o ćerkama: Uglavnom sam od direktora i drugih roditelja saznavala da mi decu maltretiraju u školi! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša za svoje ćerke uvek ističe da su izuzetno lepo vaspitane, a sada je otkrila i još jednu njihovu stranu.

19.9.2024. 12:25

Tvrdi da ne trenira, a ima RAVAN STOMAK! Karleuša otkrila ŠTA je zaslužno za njen izgled, ali i koliko kilograma izgubi nakon svakog koncerta (VIDEO)
Showbiz

Tvrdi da ne trenira, a ima RAVAN STOMAK! Karleuša otkrila ŠTA je zaslužno za njen izgled, ali i koliko kilograma izgubi nakon svakog koncerta (VIDEO)

Iako mnogi misle da se fotošopira, pevačica Jelena Karleuša je pokazala da ima ravan stomak, kao na fotografijama i snimcima koje povremeno objavljuje na društvenim mrežama.

19.9.2024. 12:08

Evo šta je Karleuša rekla Milici Pavlović kada je saznala da će gostovati kod CECE U EMISIJI! (VIDEO)
Showbiz

Evo šta je Karleuša rekla Milici Pavlović kada je saznala da će gostovati kod CECE U EMISIJI! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša gostujući u "Jutru" na TV Prva govorila je o razvodu, porodici, koncertima, ali i prijateljstvu.

18.9.2024. 15:16

Jelena Karleuša EKSKLUZIVNO ZA PRVU govorila o razvodu: "Pokazivati ili poklanjati emocije pogrešnoj osobi to je kao da krvarite pored ajkule"
Showbiz

Jelena Karleuša EKSKLUZIVNO ZA PRVU govorila o razvodu: "Pokazivati ili poklanjati emocije pogrešnoj osobi to je kao da krvarite pored ajkule"

Pevačica Jelena Karleuša govorila je za TV Prva kako se trenutno oseća i kakvi su joj planovi, nakon što je objavila vest o razvodu posle 17 godina braka.

18.9.2024. 11:06

Trbušnjaci kao KAMEN, stajling sa modne piste: Karleuša podigla temperaturu u studiju Prve! (VIDEO)
Showbiz

Trbušnjaci kao KAMEN, stajling sa modne piste: Karleuša podigla temperaturu u studiju Prve! (VIDEO)

Jelena Karleuša gostovala je u "Jutru" na TV Prva, gde je govorila o aktuelnim temama, ali i dokazala da izgleda bolje nego ikad.

18.9.2024. 10:22

JK: Žena kao ja mora da ima čoveka koji zna i da stane pored mene i ispred mene da me zaštiti - ja to nikada nisam imala (VIDEO)
Showbiz

JK: Žena kao ja mora da ima čoveka koji zna i da stane pored mene i ispred mene da me zaštiti - ja to nikada nisam imala (VIDEO)

Pevačica iskreno govorila o partnerskim odnosima...

7.9.2024. 10:55

Jelena Karleuša ZAPROŠENA pred našim kamerama, a onda je usledio HLADAN TUŠ: Niste moj TIP, moram da vam SLOMIM SRCE... (VIDEO)
Showbiz

Jelena Karleuša ZAPROŠENA pred našim kamerama, a onda je usledio HLADAN TUŠ: Niste moj TIP, moram da vam SLOMIM SRCE... (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je održala koncert u Šapcu, a tu priliku je iskoristio jedan muškarac kako bi je zaprosio.

29.8.2024. 9:08

Jelena Karleuša progovorila o JAVNOM RATU sa Vojažom: Evo šta je pevačica rekla o mladom reperu! (VIDEO)
Showbiz

Jelena Karleuša progovorila o JAVNOM RATU sa Vojažom: Evo šta je pevačica rekla o mladom reperu! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša pred kamerama "Exkluziva" govorila je o svađi sa reperom Mihajlom Veruovićem Vojažem.

20.8.2024. 10:55

Karleuša otkrila šta misli i DESINGERICI, pa se obratila roditeljima: Dete ne treba da bude u PRVOM REDU, ali... (VIDEO)
Showbiz

Karleuša otkrila šta misli i DESINGERICI, pa se obratila roditeljima: Dete ne treba da bude u PRVOM REDU, ali... (VIDEO)

Jelena Karleuša otkrila je šta misli o reperu Dragomiru Despiću Desingerici.

16.8.2024. 10:27

Jelena Karleuša progovorila o odnosu sa Sekom Aleksić, pa prokomentarisala kako pevačica izgleda BEZ ŠMINKE! (VIDEO)
Showbiz

Jelena Karleuša progovorila o odnosu sa Sekom Aleksić, pa prokomentarisala kako pevačica izgleda BEZ ŠMINKE! (VIDEO)

Jelena Karleuša progovorila je o pevačici Seki Aleksić.

16.8.2024. 9:36

"Moraju da pokažu poštovanje" - Karleuša bez 'dlake na jeziku': "Da li uopšte treba da se bavim likovima za koje i ne znam kako izgledaju" (VIDEO)
Showbiz

"Moraju da pokažu poštovanje" - Karleuša bez 'dlake na jeziku': "Da li uopšte treba da se bavim likovima za koje i ne znam kako izgledaju" (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša ističe da za većinu mlađih kolega i ne zna kako izgledaju.

2.7.2024. 11:26

Jelena Karleuša ZABLISTALA na izboru za MIS SRBIJE, pa poručila: Muškarci treba da služe za PRODUŽENJE VRSTE, a žene da VLADAJU SVETOM! (VIDEO)
Showbiz

Jelena Karleuša ZABLISTALA na izboru za MIS SRBIJE, pa poručila: Muškarci treba da služe za PRODUŽENJE VRSTE, a žene da VLADAJU SVETOM! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša nedavno se obrobala u ulozi člana žirija na izboru za Mis Srbije.

21.6.2024. 9:19

Milica Pavlović progovorila o DUETU sa Jelenom Karleušom, pa poručila: Ne znam koja bi posle nje bila na VISINI ZADATKA! (VIDEO)
Showbiz

Milica Pavlović progovorila o DUETU sa Jelenom Karleušom, pa poručila: Ne znam koja bi posle nje bila na VISINI ZADATKA! (VIDEO)

Pevačica Milica Pavlović u svojoj karijeri ima veliki broj hitova, a duet sa Jelenom Karleušom zauzeo je posebno mesto u srcima publike.

31.5.2024. 9:22

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Horoskop
ovan
Ovan

Čućete informacije ili dobiti potvrdu onoga što vam je bitno. Neke lepe vesti stižu do vas i ceo će dan proći u pozitivnom uzbuđenju. Ako želite kontakt ili susret sa bivšim partnerom, onda sada koristite priliku. I druga strana priželjkuje kontakt.

bik
Bik

U potpunosti ste posvećeni poslu i obavezama. No, drugi će odugovlačiti sa svojim delom posla, pa će vas na taj način usporavati. Nemojte previše preispitivati partnerovo ponašanje. Suviše se opterećujete razmišljanjima.

blizanci
Blizanci

Malo predaha od situacija iz prethodnih dana. Ako ste u međuvremenu napravili neku grešku, danas je pravi momenat da je ispravite jer ste fokusirani i precizni. I u emotivnim relacijama budite više posvećeni komunikaciji sa voljenom osobom.

rak
Rak

Svesni ste da imate velike obaveze, ali danas lakše izlazite na kraj sa njima. Iskoristite ovo vreme da odradite i sve ono što ste propustili. Dan je odličan za sve vezano za emotivne kontakte, bilo sa bivšim partnerima, bilo sa voljenom osobom.

lav
Lav

Jedan od onih dana kada se sve nekako rešava samo od sebe. Odlični momenti i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Dan je idealan za susret sa voljenom osobom, ali i za nova poznanstva, jer šarmirate bez problema i sa lakoćom.

devica
Devica

Najviše ćete se fokusirati na privatne obaveze koje ste odlagali. Poslu ćete posvetiti samo onoliko vremena koliko je to neophodno. U porodičnim i bračnim relacijama pravi je trenutak da se smire strasti, da se porazgovara i da padnu dogovori.

vaga
Vaga

Sve što pokrećete polazi vam za rukom. Zato ne sedite, nego ga iskoristite. Ovo važi ne samo za poslovni, već i za emotivni segment. Na nekog ste odavno „bacili oko“ i sada je momenat da ovu celu priču i pokrenete. Slušajte sebe.

škorpija
Škorpija

Saradnik, sa kojim ste do pre neki dan imali probleme, sada je odjednom na vašoj strani i podržava vas. Sleduju vam i pohvale za dobro odrađen posao. Emotivno ovo baš i nije savršen dan, zato što ste previše usmereni na sebe i svoje potrebe.

strelac
Strelac

Možda ćete morati neke stvari da odradite opet, ali vam to neće pasti teško. Više vam leže saradnje sa ljudima koji su slični vama, sa kojima ne morate da se ubeđujete. Emotivni partner ima fenomenalne ideje i možda bi trebalo da ga saslušate.

jarac
Jarac

Možda ćete morati da se bakćete nekim sitnicama ponovo i da neke manje greške ispravljate, ali vas prati dobro raspoloženje i ovo neće uticati na njega. Voljena osoba je vrlo raspoložena da se potrudi oko vas I prijatno vas iznenadi.

vodolija
Vodolija

Neke fine poslovne situacije će krenuti neočekivano a moguć je i lep novčani priliv. Dobre informacije iz inostranstva. Sa voljenom osobom danas izađite, potrebno vam je da oboje malo uživate potpuno sami u zajedničkim trenucima.

ribe
Ribe

Najveći deo obaveza uspešete da završite u prepodnevnim satima, koji su najproduktivniji deo vašeg dana. Ukoliko nemate emotivnog partnera, veče će vam doneti jako podsećanje na prošlost, ali i mogućnost kontakta sa bivšom ljubavi.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.