• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

pesma

Aca Lukas pred kamerama ZABORAVIO TEKST svog velikog hita: Scena koja će vas nasmejati do suza!
Showbiz

Aca Lukas pred kamerama ZABORAVIO TEKST svog velikog hita: Scena koja će vas nasmejati do suza!

Pred pevačem Acom Lukasom u emisiji "Exkluziv Night" našao se zanimljiv izazov.

6.1.2025. 9:52

Ceca POSVETILA PESMU žrtvama nastradalim u nesreći u Novom Sadu!
Showbiz

Ceca POSVETILA PESMU žrtvama nastradalim u nesreći u Novom Sadu!

Pevačica Ceca Ražnatović održala je dva velika koncerta u Novom Sadu, a tom prilikom jedan od svojih najvećih hitova posvetila je žrtvama nastradalim u nesreći na železničkoj stanici.

30.12.2024. 10:06

Lena Kovačević sanjala TEKST za svoju novu PESMU: Pevačica otkrila detalje - evo kako je izgledao taj SAN! (VIDEO)
Showbiz

Lena Kovačević sanjala TEKST za svoju novu PESMU: Pevačica otkrila detalje - evo kako je izgledao taj SAN! (VIDEO)

Pevačica Lena Kovačević nedavno je publici predstavila svoj novi album koji nosi simboličan naziv "9".

11.12.2024. 11:33

Pesma "Takni me, takni" OBELEŽILA je karijeru Snežane Babić Sneki, a evo kako je nastao ČUVENI HIT!
Showbiz

Pesma "Takni me, takni" OBELEŽILA je karijeru Snežane Babić Sneki, a evo kako je nastao ČUVENI HIT!

Pevačica Snežana Babić Sneki može da se pohvali brojnim hitovima, ali pesma "Takni me, takni" definitivno je obeležila njenu muzičku karijeru.

3.12.2024. 10:48

Ovaj poznati par je ODBIO da snimi veliki hit Jovane Pajić: Evo kome je bila ponuđena pesma "LUDILO MOJE"!
Showbiz

Ovaj poznati par je ODBIO da snimi veliki hit Jovane Pajić: Evo kome je bila ponuđena pesma "LUDILO MOJE"!

Pesma "Ludilo moje" Jovanu Pajić podiglo je na sam vrh estradne scene, međutim, malo ko zna kom estradnom paru je ovaj hit prvobitno ponuđen.

2.12.2024. 9:28

Malo ko zna da je Sergej Ćetković autor OVE pesme Seke Aleksić: Pevač otkrio sa kim je sve sarađivao na estradi! (VIDEO)
Showbiz

Malo ko zna da je Sergej Ćetković autor OVE pesme Seke Aleksić: Pevač otkrio sa kim je sve sarađivao na estradi! (VIDEO)

Pevač Sergej Ćetković na estradnoj sceni nalazi se 25 godina, a malo ko zna da je upravo on autor nekih pesama svojih kolega.

13.11.2024. 10:14

Nada Obrić razočarana u novokomponovanu muziku: Tekstovi su KATASTROFALNI, ne mogu da probude emociju u meni! (VIDEO)
Showbiz

Nada Obrić razočarana u novokomponovanu muziku: Tekstovi su KATASTROFALNI, ne mogu da probude emociju u meni! (VIDEO)

Pevačica Nada Obrić govorila je o novokomponovanoj muzici, a pred kamerama "Exkluziva" nije krila koliko nije oduševljena novim pesmama.

7.11.2024. 11:22

Katarina Grujić najavila DRUGI STUDIJSKI ALBUM - evo kada će nove pesme ugledati svetlost dana! (VIDEO)
Showbiz

Katarina Grujić najavila DRUGI STUDIJSKI ALBUM - evo kada će nove pesme ugledati svetlost dana! (VIDEO)

Pevačica Katarina Grujić nakon velikog uspeha pesme "Nijedna kao ja" najavila je svoj drugi studijski album.

31.10.2024. 11:45

Ovu pesmu Dragane Mirković OBOŽAVATE, a niko ne zna da obeležava prekretnicu njenog života: I danas važi za jedan od NAJVEĆIH HITOVA!
Showbiz

Ovu pesmu Dragane Mirković OBOŽAVATE, a niko ne zna da obeležava prekretnicu njenog života: I danas važi za jedan od NAJVEĆIH HITOVA!

Iza najvećih estradnih hitova uglavnom se kriju istinite priče koje su inspirisale tekstopsice, ili pak priče o životu onih koji ih izvode.

27.9.2024. 10:48

Više od decenije je patio od AMNEZIJE, a onda je JEDNA STVAR preokrenula sve! "Kao da mi je celo telo bilo u plamenu..."
Ljubav & veze

Više od decenije je patio od AMNEZIJE, a onda je JEDNA STVAR preokrenula sve! "Kao da mi je celo telo bilo u plamenu..."

Nakon saobraćajne nesreće, tada 19-godišnjak je zadobio amneziju, a tek nakon deset godina, jedna stvar je podstakla sva njegova sećanja.

18.9.2024. 17:00

Pevač progovorio o ZDRAVSTVENOM PROBLEMU - ne pomažu mu ni LEKOVI: Neprijatno mi je kada sa nekim razgovaram, TEŠKO MI JE... (VIDEO)
Showbiz

Pevač progovorio o ZDRAVSTVENOM PROBLEMU - ne pomažu mu ni LEKOVI: Neprijatno mi je kada sa nekim razgovaram, TEŠKO MI JE... (VIDEO)

Pevač Željko Vasić gostujući u "Jutru" na TV Prva govorio je o zdravstvenom problemu sa kojim se susreću njegova porodica i on.

9.9.2024. 14:13

Svi pevaju ove pesme, a malo ko zna da ih je napisala Verica Šerifović: Jedan hit je obeležio Marijinu karijeru!
Showbiz

Svi pevaju ove pesme, a malo ko zna da ih je napisala Verica Šerifović: Jedan hit je obeležio Marijinu karijeru!

Dugogodišnja uspešna karijera svedoči da je Verica Šerifović jedna od najboljih pevačica naše narodne muzike, a retko ko zna da je ona napisala nekoliko pesama.

9.9.2024. 9:14

Ova grupa je ODBILA da snimi čuveni hit koji je proslavio Riblju čorbu!
Showbiz

Ova grupa je ODBILA da snimi čuveni hit koji je proslavio Riblju čorbu!

Na kraju je završila u rukama rok grupe "Riblja Čorba" i obeležila njihovu karijeru.

5.9.2024. 11:14

Malo ko zna da je NAJVEĆI HIT Rade Manojlović napisan za OVU pevačicu: Ta pesma je od nje napravila ZVEZDU!
Showbiz

Malo ko zna da je NAJVEĆI HIT Rade Manojlović napisan za OVU pevačicu: Ta pesma je od nje napravila ZVEZDU!

Malo ko zna da je najveći hit Rade Manojlović pisan za drugu pevačicu, a evo o kome je zapravo reč.

26.8.2024. 12:31

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Horoskop
ovan
Ovan

Uspećete da izađete na kraj sa nekom većom poslovnom problematikom. Povremeno napetost u komunikaciji sa najbližim okruženjem. Vi ste dobro raspoloženi, pa ćete biti spremni da prelazite preko provokacija od strane voljene osobe.

bik
Bik

Napravili ste plan prioriteta i obaveza i trudićete se da završite sve ono što ste namerili. Doduše, pojedini saradnici neće biti voljni da vam izađu u susret po nekim pitanjima, što će vas malo usporiti. Ne dopada vam se tvrdoglavost voljene osobe.

blizanci
Blizanci

Napravili ste plan prioriteta i obaveza i trudićete se da završite sve ono što ste namerili. Doduše, pojedini saradnici neće biti voljni da vam izađu u susret po nekim pitanjima, što će vas malo usporiti. Ne dopada vam se tvrdoglavost voljene osobe.

rak
Rak

Ništa se posebno podsticajno neće dešavati, pa bi mogli da iskoristite vreme i da završite neku svoju, ličnu obavezu. Potreba za emotivnom sigurnošću je jaka, pa će se Rakovi okrenuti u potpunosti ka voljenoj osobi u drugom delu dana.

lav
Lav

Obavezali ste se da ćete završiti nešto, i sada jurite da biste ovo odradili na vreme. Dosta nervoze u toku dana, ali ćete pokušavati da držite situaciju pod kontrolom. Rasprava sa voljenom osobom. Moguće je da će sitnica prerasti u svađu.

devica
Devica

Neko vam danas postavlja uslove na koje vi niste sigurni da možete da pristanete. Moguće je da ćete veći deo dana provesti u žurbi, pokušavajući da ispoštujete rokove koji su vam nametnuti. Uvedite više strasti u svoje emotivne relacije.

vaga
Vaga

Vaša organizacija u poslovnom segmentu je dosta dobra i moći ćete da završite one obaveze koje su vam od značaja. Prija vam odobravanje vašeg rada od strane saradnika ili nadređene osobe. Mogućnost susreta sa nekim ko vas jako privlači.

škorpija
Škorpija

Velike obaveze ste ostavili iza sebe i osetićete rasterećenost. Dan za opuštanje od napetih momenata, moguće je da ćete se truditi da izbegavate gužvu i jače kontakte sa saradnicima. Danas neusklađenost sa emotivnim partnerom.

strelac
Strelac

Mogli biste čuti zanimljive vesti od strane saradnika. Imaćete razloga da budete zadovoljni, mada ste svesni da će ovde realizacija tek doći. U kontaktu sa osobom koja vam je zanimljiva ste previše povučeni i ne odajete ništa od sebe.

jarac
Jarac

Povremeno ćete imati utisak da neko od saradnika ili kolega pokušava da na lukav način izvuče nešto iz vas. Verovatno ste u pravu po ovom pitanju. Budite otvoreniji prema nekim sa kim ste od skora u emotivnom kontaktu.

vodolija
Vodolija

Odredite prioritete i ne dozvolite da vas distrakcije ometu u onome što ste isplanirali. Koncentracija vam je vrlo bitna da ne biste napravili propuste u obavezama. Previše očekujete od voljene osobe, a vi lično niste spremni da se prilagodite.

ribe
Ribe

Vi se uvek trudite da najbližim kolegama i saradnicima priteknete u pomoć. Zato će vam jako zasmetati što osoba koja vam je potrebna nalazi izgovore i izvlači se, prepuštajući teret obaveza vama. Nešto je probudilo vašu sumnju prema partneru.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.