• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

pevačica

Konstrakta najavila koncert u BEOGRADU, pa publici poslala poruku: Dođite da NE BANKROTIRAM! (VIDEO)
Showbiz

Konstrakta najavila koncert u BEOGRADU, pa publici poslala poruku: Dođite da NE BANKROTIRAM! (VIDEO)

Pevačica Ana Đurić Konstrakta 19. septembra održaće koncert u renoviranom Sava Centru, a tom prilikom obratila se publici.

23.5.2024. 9:19

Kaja Ostojić otkrila SA KIM SPAVA, pa priznala ko joj je svako veče u ZAGRLJAJU: Iznenadićete se! (VIDEO)
Showbiz

Kaja Ostojić otkrila SA KIM SPAVA, pa priznala ko joj je svako veče u ZAGRLJAJU: Iznenadićete se! (VIDEO)

Pevačica Kaja Ostojić otkrila je detalje iz privatnog života.

22.5.2024. 10:45

Pevačica otkrila šta je doživela na NASTUPU, pa se osvrnula na koleginice: Dešavalo se da moraju da rade POSLOVE U KUHINJI...
Showbiz

Pevačica otkrila šta je doživela na NASTUPU, pa se osvrnula na koleginice: Dešavalo se da moraju da rade POSLOVE U KUHINJI...

Stojanka Mitrović Ćana bez dlake na jeziku komentarisala je ovogodišnju Evroviziju, ne skrivajući svoje nezadovoljstvo celokupnim događajem.

22.5.2024. 10:11

Ljuba Perućica progovorio o ODNOSU sa Aleksandrom Prijović, pa spomenuo DUET sa njom: Evo šta je otkrio!
Showbiz

Ljuba Perućica progovorio o ODNOSU sa Aleksandrom Prijović, pa spomenuo DUET sa njom: Evo šta je otkrio!

Ljuba Perućica uživa u porodičnom životu sa suprugom Katarinom, međutim, mnogi i dalje pamte njegovu vezu sa Aleksandrom Prijović.

22.5.2024. 9:05

Tuga u Cakaninom domu - pevačica NEUTEŠNA: Bila sam sa njom do poslednjeg dana...
Showbiz

Tuga u Cakaninom domu - pevačica NEUTEŠNA: Bila sam sa njom do poslednjeg dana...

Pevačici Dragici Radosavljević Cakani umrla je majka nakon kraće bolesi.

21.5.2024. 10:53

Najveći HIT Aleksandre Prijović pisan je za OVU PEVAČICU: Evo kako je pesma završila u njenim RUKAMA!
Showbiz

Najveći HIT Aleksandre Prijović pisan je za OVU PEVAČICU: Evo kako je pesma završila u njenim RUKAMA!

Pevačica Biljana Sečivanović jednom prilikom je za "Grand" otkrila tajnu koju niko nije znao. Naime, ona je priznala da je odbila pesmu koja je kasnije proslavila Aleksandru Prijović.

20.5.2024. 11:56

"Sa 14 godina sam uveliko snimala svoj PRVI ALBUM": Jelena Karleuša se prisetila početka svoje KARIJERE, pa otkrila NEPOZNATE DETALJE! (VIDEO)
Showbiz

"Sa 14 godina sam uveliko snimala svoj PRVI ALBUM": Jelena Karleuša se prisetila početka svoje KARIJERE, pa otkrila NEPOZNATE DETALJE! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša otkrila je nepoznate detalje iz privatnog života.

20.5.2024. 9:52

Ceci Ražnatović POZLILO na koncertu u Mladenovcu: Dva puta mi se zatutnjilo u glavi, NISAM IMALA KISEONIK!
Showbiz

Ceci Ražnatović POZLILO na koncertu u Mladenovcu: Dva puta mi se zatutnjilo u glavi, NISAM IMALA KISEONIK!

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je održala koncert za pamćenje u Mladenovcu.

20.5.2024. 9:26

Jelena Karleuša progovorila o GUBITKU MAJKE: Svima kad je teško zovu mene, a kad je teško ja nemam koga da pozovem! (VIDEO)
Showbiz

Jelena Karleuša progovorila o GUBITKU MAJKE: Svima kad je teško zovu mene, a kad je teško ja nemam koga da pozovem! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša u emisiji "Exkluziv night" prisetila se svoje majke Divne Karleuše.

19.5.2024. 8:54

Ovaj čovek je zaslužan za veliku karijeru Jelene Karleuše: U njemu sam našla osobu koja me UVEK GURA DO LIMITA, pa i preko toga! (VIDEO)
Showbiz

Ovaj čovek je zaslužan za veliku karijeru Jelene Karleuše: U njemu sam našla osobu koja me UVEK GURA DO LIMITA, pa i preko toga! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša gostujući u emisiji "Exkluziv night" otkrila je koji čovek je zaslužan za njenu karijeru, koja je na nivou svetskih zvezda.

18.5.2024. 8:21

Jelena Karleuša progovorila o NASILJU o kom je dugo ćutala: To je bilo STRESNO, ali roditeljima o tome ništa nisam govorila! (VIDEO)
Showbiz

Jelena Karleuša progovorila o NASILJU o kom je dugo ćutala: To je bilo STRESNO, ali roditeljima o tome ništa nisam govorila! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša prisetila se detinjstva, koje nimalo nije bilo lako.

18.5.2024. 8:00

Jelena Karleuša progovorila o EKSPLICITNIM FOTOGRAFIJAMA koje su isplivala u javnost: Ovaj pevač joj je rekao da ima lep POLNI ORGAN! (VIDEO)
Showbiz

Jelena Karleuša progovorila o EKSPLICITNIM FOTOGRAFIJAMA koje su isplivala u javnost: Ovaj pevač joj je rekao da ima lep POLNI ORGAN! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša govorila je o godini kada su njene eksplicitne fotografije isplivale u javnost.

17.5.2024. 10:08

Kanje Vest je Karleušu BLOKIRAO na Instagramu zbog OVOG njenog poteza:  To mu se uopšte nije svidelo! (VIDEO)
Showbiz

Kanje Vest je Karleušu BLOKIRAO na Instagramu zbog OVOG njenog poteza: To mu se uopšte nije svidelo! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša progovorila je o odnosu sa svetskim reperom Kanje Vestom, bivšim suprugom Kim Kardašijan.

17.5.2024. 8:43

Svi misle da su se Jelena i Duško RAZVELI, a oni I DALJE ŽIVE ZAJEDNO: Karleuša otkrila nepoznate detalje! (VIDEO)
Showbiz

Svi misle da su se Jelena i Duško RAZVELI, a oni I DALJE ŽIVE ZAJEDNO: Karleuša otkrila nepoznate detalje! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša progovorila je o odnosu sa Duškom Tošićem.

16.5.2024. 13:23

• 1
  • ...
  • 32
  • 33
  • 34
Horoskop
ovan
Ovan

Možda nećete biti u najpodsticajnijem raspoloženju u prepodnevnim satima, ali ostatak dana donosi opušteniju atmosferu. Neke obaveze koje ste obećali da uradite moći ćete da završite na vreme. Uzmite malo vremena i za svoj odmor.

bik
Bik

Iskoristite ovaj dan da budete van kuće i u pokretu. Postoje mogućnosti lepih susreta, a svakako ćete sebe rasteretiti od nekih briga. Dan je odličan da se više povežete sa osobom koju volite ili sa nekim ko tek postaje drag vašem srcu.

blizanci
Blizanci

Sva dešavanja danas uglavnom će biti vezana za porodicu. Ukoliko vi priređujete okupljanje, potrudićete se da svima budete na usluzi i izađete u susret, jer želite da ulepšate dan dragim osobama. Bićete i u vrlo romantičnom raspoloženju pred kraj dana.

rak
Rak

Danas želite svoj mir, a takođe vam je prioritet i da neke poljuljane odnose popravite i sredite. Posvetićete vreme voljenoj osobi, ali ne za razgovore, već pre za uživanje u tome što ste jedno pored drugog. Neki put ćutanje govori više od reči.

lav
Lav

Ako se probudite u lošem raspoloženju, okupirani razmišljanjima o teškoćama ili o prošlosti, pokušajte da ovo oterate od sebe. Uživajte sa ljudima koji su oko vas, dajte im deo svog vremena i svoje pažnje i učinite da dan protekne u finom raspoloženju.

devica
Devica

Želite da se više povežete sa ljudima koji su vam bitni, ali možda birate pogrešan način. Ako budete ćutali, druga strana će teško razumeti šta se dešava u vama. Zato se lepo otvorite, popričajte sa dragim osobama, neka shvate koliko su vam značajni.

vaga
Vaga

Sebi ćete dati u zadatak da završite obaveze koje ste odavno isplanirali, ali za to ste rezervisali samo prepodnevne sate. Međutim, čini mi se da stvari neće ići onako kako vi žeite, i da ćete obavezama morati da posvetite mnogo više vremena.

škorpija
Škorpija

Želite da se opustite i uživate u nekim sitnim zadovoljstvima. Najradije ćete makar prvi deo dana provesti sami sa sobom, dok bi veče već moglo da protekne u druženju sa prijateljima...voljenu osobu ne verujem da ćete uspeti da uklopite...

strelac
Strelac

Danas vam je potrebno da rasteretite misli. Ako ste u mogućnosti, idite na neku rekreaciju ili makar u kraću šetnju. Neće vam prijati društvo drugih. Tek u kasnim popodnevnim satima bićete spremni da se posvetite ljudima oko sebe.

jarac
Jarac

Nadam se da ste tokom ovog dana negde van grada, ili makar u šetnji. Šta god da radite, samo nemojte ostajati kod kuće, jer bi lako mogli da upadnete u neka razmišljanja koja bi vam samo donela melanholiju. Ne samujte danas...

vodolija
Vodolija

Kraj ove sedmice donosi smirivanje koje vam je toliko bilo potrebno. No, svakako je da ćete u prvom delu dana biti prilično iscrpljeni, i možda najradije provesti vreme sami sa sobom. U večernjim satima je dosta bolje raspoloženje.

ribe
Ribe

Dosta zahtevan dan na emotivnom planu. Prvi deo dana može biti opterećujuć za odnos, i možda je bolje da izađete negde van kuće ili budete okruženi prijateljima. Komunikacija između vas dvoje će povremeno biti na granici rasprave.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.