Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

06. 11. 2018. 15:06   >>  15:20

Prva ubedljivo najgledanija televizija: Serije “Istine i laži”, “Pogrešan čovek” i “Urgentni centar” sa milionskom publikom

Prva televizija još jednom je pokazala da je napravila pravi izbor za jesenju programsku šemu. Sa 17,2 odsto učešća u gledanosti, Prva je bila ubedljivo najgledanija televizija na nivou celog dana, 5. novembra, među publikom od 18 do 50 godina starosti, dok je u udarnom terminu od 21 sat do ponoći, sa učešćem od 27 odsto bila gledanija od druge dve nacionalne televizije zajedno.

Na prvom mestu liste 20 najgledanijih emisija svih nacionalnih emitera nalazi se serija „Istine i laži“ sa 33 odsto udela u gledanosti ostavivši tako konkurentski program daleko iza sebe. Treću poziciju najgledanijih sadržaja zauzela je serija „Urgentni centar“ sa 28,8 odsto udela u gledanosti, a u top deset najpopularnijih sadržaja su i serija „Pogrešan čovek“ koju je sinoć pratilo više od milion gledalaca, kao i „Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem“, “Exkluziv popodne” i “Vesti” u 18h . Takođe, neverovatne rezultate ostvarili su i “Jutarnji program sa Jovanom i Srđanom” sa 19,6 odsto udela u gledanosti, kao i emisija “150 minuta”. U samom vrhu gledanosti ove liste, nalaze se i “Exploziv popodne” kao i kviz “100 ljudi, 100 ćudi”.

Zahvaljujuemo gledaocima na ukazanom poverenju. Pratite i večeras najpopularnije domaće serije: „Pogrešan čovek“ u 20.10h, „Istine i laži“ u 21h i „Urgentni centar“ u 22h.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari