Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

12. 09. 2017. 11:00   >>  11:14

Čudovište s bejbi fejsom: Jezivog klovna iz kanalizacije igra jezivo seksi Šveđanin!

Ako niste pogledali rimejk jednog od najužasnijih filmova ikada „Ono“, prema knjizi Stivena Kinga, bar ste nabasali na trejler ili fotke jezivog klovna. Ko je devedesetih gledao originalnu mini seriju, već ima traume od nasmešenog belog lica. OK. Vreme je da i nove generacije saznaju što je strah od klovna i od kanalizacijskih otvora.

Film u režiji Andresa Musčietija u prvih nekoliko dana prikazivanja samo u Americi je probio rekord zarade sa 117,2 miliona dolara. To je druga najviša početna zarada bilo kojeg filma označenog "R", što u Americi znači da nije za mlađe od 17 godina.

A u hororu glavnu ulogu klovna Penivajza igra Bil Skarsgard (27), mlađi brat mega popularnog Aleksandra (41).

Zgodna braća inače nisu jedini glumci u porodici.

Njihov otac Stelan (66) takođe je poznat u Holivudu, a možda ga se sećate iz "Dobrog Vila Hantinga“, "Avengersa" ili "Pirata s Kariba". 

Bll i Aleksander imaju još dva brata glumca, Gustafa (36) i Valtera (21), a sestra Eija (25) je uspešna manekenka.

Slatki Bil inače nije bio prvi izbor za ulogu Penivajza. Producenti su hteli Vila Poultera (24), a razmatrali su i glumicu Tildu Svinton (56). Ipak, izbor je ipak pao na Bila.

"Osećao sam se izolovano i usamljeno na snimanju. Bio sam jedini odrasli glumac i nisam imao sa kim da se družim“, rekao je Bil, koji se za ulogu pripremao tako što je gledao dokumentarce o originalnom "Onom" i mini seriju.

"Pre te knjige, a pogotovo pre serije, nije postojao masovni strah od klovna. „Ono“ je stvarno promenilo način na koji ljudi doživljavaju klovnove. Imao sam prijatelja koji se stravično bojao klovna, dobio bi napade panike čim bismo pričali o tome. Svakako, ovaj film neće pomoći sirotim profesionalnim klaovnovima koji pokušavaju da zabave decu", kaže Bil.

Ako vas zanima kako Skandinavac izgleda bez jezive maske, pokušajte sa filmom "Atomska plavuša" ili sa serijom seriju "Hemlock Glove".

Imao je i manju uloge u trećem nastavku franšize "Različita", a uskoro ćemo ga gledati u "Castle Rocku", još jednoj adaptaciji Stivena Kinga.

Izvor: 100posto.hr

 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari