Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Info

UTORAK - TV PRVA

25. septembar u 00.15

Liberland

Liberland je zemlja za ljude otvorenog uma. Parče ničije zemlje koju je Čeh Vid Jedlička u proleće 2015.godine proglasio nezavisnom državom. Moto Liberlenda, koji se nalazi na teritoriji između Srbije i Hrvatske je ''Živi i pusti druge da žive''. VICE Srbija istražuje dokle je došla nova država na Dunavu, površine oko 3 kvadratna kilometra, kojoj se ne može prići ali se može postati državljanin.

Čuvari bebe nosoroga

U zoološkom vrtu na Novom Zelandu VICE upoznaje čuvara bebe nosoroga koja ima tek 7 meseci. Iako odrasle nosoroge ljudi inače ne smatraju posebno slatkim, njihove bebe su neodoljive.

Šta je VICE

Medijska onlajn platforma "Vice" (www.vice.com/rs) postigla je veliki uspeh u Srbiji, a deo njihovog bogatog sadržaja pratiti i na Prvoj srpskoj televiziji.

Srbija je 36. zemlja u kojoj kompanija VICE medija pokrenula lokalnu verziju svoje platforme, koja je odavno postala sinonim za istraživačko novinarstvo za nove generacije širom sveta.

"Činjenica da se VICE svuda u svetu obraća internet publici čini ga izborom mlađe populacije, onih koji žele vesti koje provociraju, pogledaju drugačije dokumentarne snimke i filmove i vide stvarnost kakva jeste", rečeno je u VICE

Nastao je 1994. u Kanadi kao pank magazin, da bi u narednih 20 godina izrastao u multimedijalnu mrežu u čijem su sastavu digitalni kanali, televizijski i filmski studio i izdavačka kuća.

VICE je u Srbiju stigao posredstvom Antena Grupe, internacionalne medijske grupacije sa sedištem u Grčkoj.

20 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari