Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Info


Nedelja, 6.maj u ponoć

TV Prva BROADLY

Nema odustajanja: Sandra Mišić
Uz posao koji je vezan za zabavu, obično idu i predrasude, naročito kada se radi o ženama. VICE vam donosi priču o Sandri Mišić, profesionalnoj plesačici.

Ona preparira životinje: samo ih napuni

Upoznajte Miki Elis Kvais, koja putuje po svetu i uči ljude kako da prepariraju životinje. Više od 90% njenih učenika su žene.

 

Šta je VICE

Medijska onlajn platforma "Vice" (www.vice.com/rs) postigla je veliki uspeh u Srbiji, a deo njihovog bogatog sadržaja pratiti i na Prvoj srpskoj televiziji.

Srbija je 36. zemlja u kojoj kompanija VICE medija pokrenula lokalnu verziju svoje platforme, koja je odavno postala sinonim za istraživačko novinarstvo za nove generacije širom sveta.

"Činjenica da se VICE svuda u svetu obraća internet publici čini ga izborom mlađe populacije, onih koji žele vesti koje provociraju, pogledaju drugačije dokumentarne snimke i filmove i vide stvarnost kakva jeste", rečeno je u VICE

Nastao je 1994. u Kanadi kao pank magazin, da bi u narednih 20 godina izrastao u multimedijalnu mrežu u čijem su sastavu digitalni kanali, televizijski i filmski studio i izdavačka kuća.

VICE je u Srbiju stigao posredstvom Antena Grupe, internacionalne medijske grupacije sa sedištem u Grčkoj.

19 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari