Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Info

Subota, 30. septembar u 00.30

Vice meets Dejan Koturović

Nekadašnja košarkaška zvezda pokušava da pomogne u izlečenju zavisnika u Beogradu. Nakon profesionalne karijere shvatio je da u životu nosi nagomilan prtljag problema i pritisaka koji su ga morili u životu, a nakon niza povreda otišao je na preko potrebnu pauzu da bi se oporavio pred novu sezonu. Sa te pauze se nikada nije vratio. U međuvremenu je pronašao alternativne metode lečenja, pre svega duše, koje je potom prigrlio i prihvatio kao lični put i izazov.

Ulične trke u Los Anđelesu

Upoznajte tajnu kulturu uličnih moto trka u Los Anđelesu, ali na specifičan način. Manje se bavimo pravnim implikacijama ovih trka, već se koncentrišemo na znanje, umeće i kreativnost potrebne za „budženja“ automobila. Suživite se sa urbanu scenom Los Anđelesa, po čijim ulicama, sa brzinama većim od 100 milja na sat, jure ovi Frankeštajn automobili.

Ima li budućnosti za Koridu?

Svakog leta, gradić na severo-zapadu Španije slavi vekovnu tradiciju u kojoj se bik izludi tako što mu se zapale rogovi. A onda se tako besna životinja pusti na ulicu gde lokalci i fanovi borbi sa bikovima beže ispred njega radi sporta.

Šta je VICE

Medijska onlajn platforma "Vice" (www.vice.com/rs) postigla je veliki uspeh u Srbiji, a deo njihovog bogatog sadržaja pratiti i na Prvoj srpskoj televiziji.

Srbija je 36. zemlja u kojoj kompanija VICE medija pokrenula lokalnu verziju svoje platforme, koja je odavno postala sinonim za istraživačko novinarstvo za nove generacije širom sveta.

"Činjenica da se VICE svuda u svetu obraća internet publici čini ga izborom mlađe populacije, onih koji žele vesti koje provociraju, pogledaju drugačije dokumentarne snimke i filmove i vide stvarnost kakva jeste", rečeno je u VICE

Nastao je 1994. u Kanadi kao pank magazin, da bi u narednih 20 godina izrastao u multimedijalnu mrežu u čijem su sastavu digitalni kanali, televizijski i filmski studio i izdavačka kuća.

VICE je u Srbiju stigao posredstvom Antena Grupe, internacionalne medijske grupacije sa sedištem u Grčkoj.

 

19 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari