Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Info

UTORAK - TV PRVA

Utorak 20.11 u ponoć na TV Prva

Upoznajte čoveka koji se penje po neboderima Londona

Leo kaže da se ne plaši smrti. On skače po zgradama, penje se na antene najviših zgrada u Londonu. Počeo je kao fotograf koji je slikao visoke zgrade, a onda mu se svideo život na ivici.

Spasioci

Ovo je priča o pravim superherojima. Običnim ljudima koji se javljaju na poziv u pomoć. Oni u Srbiji sprečavaju samoubistva, rešavaju talačke krize, pronalaze izgubljene u šumama, vade davljenike iz reka. Novinar Vice-a simulirao je situacije u kojima su ga ovi heroji svojim veštinama spasavali.

Šta je VICE

Medijska onlajn platforma "Vice" (www.vice.com/rs) postigla je veliki uspeh u Srbiji, a deo njihovog bogatog sadržaja pratiti i na Prvoj srpskoj televiziji.

Srbija je 36. zemlja u kojoj kompanija VICE medija pokrenula lokalnu verziju svoje platforme, koja je odavno postala sinonim za istraživačko novinarstvo za nove generacije širom sveta.

"Činjenica da se VICE svuda u svetu obraća internet publici čini ga izborom mlađe populacije, onih koji žele vesti koje provociraju, pogledaju drugačije dokumentarne snimke i filmove i vide stvarnost kakva jeste", rečeno je u VICE

Nastao je 1994. u Kanadi kao pank magazin, da bi u narednih 20 godina izrastao u multimedijalnu mrežu u čijem su sastavu digitalni kanali, televizijski i filmski studio i izdavačka kuća.

VICE je u Srbiju stigao posredstvom Antena Grupe, internacionalne medijske grupacije sa sedištem u Grčkoj.

20 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari