Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Info

UTORAK - TV PRVA
26.06.2018.

Fantazija o otmici

U novoj epizodi serijala "Slatever", Karli nas upoznaje sa ljudima čija je seksualna fantazija - otmica! Šta ih loži i kako organizuju svoju fantaziju, gledajte u novom filmu popularne vajsove novinarke.

Vice meets: Marina Spasić

Marina Spasić ima 23 godine i trenutno je najpoznatija srpska kik bokserka, ali i jedna od retkih koja učestvuje u profesionalnim mečevima. U početku nije nailazila na podršku najbližih i okoline, uglavnom samo zato što je žena u borilačkom sportu. Međutim, svojim uspesima i upornošću pokazala je koliko joj je bitno da radi ono što najviše voli. Proveli smo dan sa Marinom uoči važnog meča i pokušali da saznamo kako izgleda jedan dan van ringa i u ringu sa srpskom borkinjom.

 

Šta je VICE

Medijska onlajn platforma "Vice" (www.vice.com/rs) postigla je veliki uspeh u Srbiji, a deo njihovog bogatog sadržaja pratiti i na Prvoj srpskoj televiziji.

Srbija je 36. zemlja u kojoj kompanija VICE medija pokrenula lokalnu verziju svoje platforme, koja je odavno postala sinonim za istraživačko novinarstvo za nove generacije širom sveta.

"Činjenica da se VICE svuda u svetu obraća internet publici čini ga izborom mlađe populacije, onih koji žele vesti koje provociraju, pogledaju drugačije dokumentarne snimke i filmove i vide stvarnost kakva jeste", rečeno je u VICE

Nastao je 1994. u Kanadi kao pank magazin, da bi u narednih 20 godina izrastao u multimedijalnu mrežu u čijem su sastavu digitalni kanali, televizijski i filmski studio i izdavačka kuća.

VICE je u Srbiju stigao posredstvom Antena Grupe, internacionalne medijske grupacije sa sedištem u Grčkoj.

20 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari