"Zadovoljni smo i što su izbori protekli u fer i demokratskoj atmosferi, govorim o samom izbornom danu, dok je u kampanji bilo svačega, pa i napada na porodicu predsednika", rekao je on. Takođe se zahvalio svim građanima koji su glasali za listu Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane.

Istakao je da je u pitanju velika odgovornost za poslove koji treba da se urade, a među kojima je i pitanje KiM.

Podsetio je da je lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" ostvarila fantastičan rezultat i da na republičkom nivou, kao i na pokrajinskom, po kom može sama da formira vlast. Ali, uvek smo vodili onakvu politiku da treba sa svima razgovarati i svima pružiti šansu da zajednički radimo, rekao je on i dodao da će SNS svakako razgovarati sa Ivicom Dačićem, liderom SPS.

"SNS uvažava sve liste koje su prešle cenzus, razumemo i ljude koji su glasali za Đilasovu ili neku drugu listu, i bićemo odgovorni i prema tim ljudima, Mi smo odgovorni da vodimo celu državu, za sve ljude bilo kako da je ko glasao", istakao je Vučević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.