Zaštitnik građana je već 8 godina, ali je i ZVEZDA TIKTOK-a! Upoznajte Čarnu Petričević koju smatraju "Lepom Brenom u svetu ombudsmana" (VIDEO)

Ona je somborski vukovac, medijator, pravnica, dvostruki zaštitnik građana i zvezda TikToka. Ko je Čarna Petričević građanima Sombora, a ko Čarna kod kuće i zašto je na naš poziv da bude gošća "150 minuta" izjavila da će posle emitovanja biti popularnija od Lepe Brene, pričala nam je upravo ona.

A.B.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Radnim danima vrlo profesionalno i odgovorno obavlja funkciju ombudsmana, zaštitnika svojih sugrađana već dva mandata, osmu godinu zaredom, a često slobodno vreme provodi na TikToku. Njene objave su odmah naišle na pozitivne reakcije ljudi, smatrajući je vrlo duhovitom i zabavnom osobom.

Na ulici je ne prepoznaju niti zato što je ombudsman niti što je "zvezda TikToka", već zato što je Sombor malo mesto i svi se poznaju.

Uživa u tome da služi narodu, a društvene mreže tumači na jedan vrlo specifičan način:

"Počeli smo ozbiljno da se shvatamo. Svi smo nešto postali mnogo bitni. Ja sam to shvatila kao jedan pokušaj slamanja lične sujete. Za početak, ja vrlo svesno ne koristim filtere. Vrlo svesno napravim uredak u kome sam bolesna, verovatno me ni tada rođeni muž ne bi voleo. Ali ja to radim krajnje tendenciozno, jer ako ne možemo da se šalimo na svoj račun, kako ćemo onda primiti kritiku ili šalu", iskreno priznaje Čarna.

Šta, kao ombudsman, smatra najvećom boljkom današnjeg društva, odakle joj ideja da otvori nalog na TikToku i zašto je smatraju "Lepom Brenom u svetu ombudsmana", Čarna je pričala u nastavku: