U međuvremenu, u životu ove lepotice se odigralo mnogo lepih i tužnih situacija. Udala se i promenila prezime u Karić, ali je i obolela od kancera.
Dijana je odlučila da javno progovori o borbi sa bolešću i da svoja iskustva podeli sa fanovima na Instagramu.

“Borba je za sada uspešna. Znam da se kod nas slabo govori o tome, pa zato želim da svoja iskustva podelim sa vama. Vrlo rado ću odgovarati na sva pitanja i komentare i nijednu temu neću zaobić“, kaže Dijana u video snimku.

Dijana boluje od invazivnog karcinoma materice:

“Prošle godine mi je ustanovljena dijagnoza invazivni karcinom materice, a samo par meseci nakon toga i metastaze u limfnim žlezdama – u abdomenu i vratu. Iako su moje prognoze bile zastrašujuće, nisam nijednog trenutka žalila sebe niti patila nad svojom sudbinom. Verovala sam u sebe i znala da ću izaći kao pobednik! Dakle, prvi život sam živela punih 27 godina pre nego što sam otkrila da imam karcinom i drugi živim sada, mnogo jača, malo sebičnija i najsigurnija u sebe“.

www.dijanaslife.com

Видео запис корисника (@karic_dijana) дана

Najveću podršku pruža joj muž Stefan koji je čak istetovirao i njen lik na svom telu, a nakon što je Dijana ostala bez kose zbog hemioterapije i on je obrijao glavu.

“Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo, ja se ne plašim nikoga”, napisala je Dijana na Instagramu.

...Ona kap, od mora vrednija...#tb

Фотографија корисника (@karic_dijana) дана

Dijana sada nosi periku, ali pokazuje i kako izgleda bez kose…

Sve dok te bude imalo, ja se ne plasim ni malo, ja se ne plašim nikoga!!!!!

Фотографија корисника (@karic_dijana) дана

Izvor: Bulevar.B92

Фотографија корисника @karic_dijana) дана

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.